Most a többi európai országban tényleg beszólogatnak és gyűlölik a magyarokat a kormány miatt?
Ti miket tapasztaltatok akik voltak mostanában - utóbbi néhány hónapban- külföldön - mennyire mutatják ki az utálatot?
Vagy fejlett nyugatként toleránsabbak azért?
Hát saját tapasztalatom az, hogy vagy a magyarokat utálják, mert lopnak és csalnak, vagy a magyar kormányt, de olyankor tök normálisan megkérdezik, hogy miért szavaztunk a fideszre. Nem szavaztunk lol.
De olyan, hogy a kormány miatt gyülöltek volna még nem volt... Hanem csak simán azért mert találkoztak magyarokkal előttem és sikeresen át is verték őjet, vagy egyenesen meglopták.
Embere válogatja sztem. Ha kötözködni, akar, mert baja van, akkor meg fogja találni az okot.
A másik, ha te úgy viselkedsz,hogy abba bele lehet kötni, akkor akár ez a politikai ok is kijöhet.
Én dicsérő szavakat kaptam egy országban,hogy milyen helyes, hogy nem fordulunk az oroszok ellen. Ez az ország sokat köszönhet nekik.
Volt ennél rázósabb helyzet is, mikor '92-ben Szerbiában belgáknak mondtuk általában magunkat, a biztonság kedvéért. Gondoltuk hollandul/flamandul kevesen tudnak, nem derül ki.
Aztán,mikor egyszer kiderült, hogy honnan jöttünk volt pár szemöldök összevonás, meg megjegyzés egy zsúfolt vonaton (benzin is alig volt nekik), de nem lett más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!