Kezdőoldal » Utazás » Európa » Most a többi európai országban...

Most a többi európai országban tényleg beszólogatnak és gyűlölik a magyarokat a kormány miatt?

Figyelt kérdés

Ti miket tapasztaltatok akik voltak mostanában - utóbbi néhány hónapban- külföldön - mennyire mutatják ki az utálatot?

Vagy fejlett nyugatként toleránsabbak azért?

2023. máj. 6. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Hát saját tapasztalatom az, hogy vagy a magyarokat utálják, mert lopnak és csalnak, vagy a magyar kormányt, de olyankor tök normálisan megkérdezik, hogy miért szavaztunk a fideszre. Nem szavaztunk lol.

De olyan, hogy a kormány miatt gyülöltek volna még nem volt... Hanem csak simán azért mert találkoztak magyarokkal előttem és sikeresen át is verték őjet, vagy egyenesen meglopták.

2023. máj. 6. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nyugaton többségben normális emberek élnek, és nem azonosítanak a kormánnyal.
2023. máj. 6. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Embere válogatja sztem. Ha kötözködni, akar, mert baja van, akkor meg fogja találni az okot.

A másik, ha te úgy viselkedsz,hogy abba bele lehet kötni, akkor akár ez a politikai ok is kijöhet.

Én dicsérő szavakat kaptam egy országban,hogy milyen helyes, hogy nem fordulunk az oroszok ellen. Ez az ország sokat köszönhet nekik.

Volt ennél rázósabb helyzet is, mikor '92-ben Szerbiában belgáknak mondtuk általában magunkat, a biztonság kedvéért. Gondoltuk hollandul/flamandul kevesen tudnak, nem derül ki.

Aztán,mikor egyszer kiderült, hogy honnan jöttünk volt pár szemöldök összevonás, meg megjegyzés egy zsúfolt vonaton (benzin is alig volt nekik), de nem lett más.

2023. máj. 6. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezték, hogy tényleg olyan durva infláció van és hogy tényleg diktatúra van Magyarországon, mert a hírekben ezt hallották. Intelligens ember nem utál szimplán a nemzetiséged miatt.
2023. máj. 6. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Inkább az szokta őket érdekelni , mit eszünk ezen az ellenszenves Orbánon.
2023. máj. 6. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Egyikünk se tapasztal ilyet
2023. máj. 6. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyesult Kiralysag es Nemetorszaggal van tapasztalatom az utobbi idoszakbol. Egyikben sem kotottek belem emiatt. Ha hosszasabban elbeszelgetsz egy random angollal, skottal, nemettel es felmerul a magyar kormany, akkor elmondjak a velemenyuket (ami persze valoszinuleg nem a legpzitivabb), de teged, mint szemelyt nem fognak ez alapjan megitelni. Biztos van olyan, aki igen, de egy olyan emberrel nem igazan van amit "targyalni".
2023. máj. 6. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Azt pontosan tudják, hogy azok a magyarok, akik utaznak is, nem Fideszesek jellemzően. Ettől még egy lesajnáló "Viktor Orbán?" kérdés szokott érkezni, amikor elmondom, hogy magyar vagyok. A legerősebb Skóciában volt, ott lendületből megkérdezték, hogy olyan fasiszta vagyok-e mint a kormányunk :)
2023. máj. 7. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!