Lehet másnak a hitelkártyájával foglalni szállást?
Lehet, de 2023-ban hihetetlenül gáz, hogy nincs egy vacak bankkártyád.
Engem szégyenérzet tölt el miatta. De tudom, te adod ennek a buta népnek a többségét.
Lehet, de előfordulhat, hogy kérik bemutatni a helyszínen.
Szállodában egyébként többnyire jó a debit kártya is.
"Lehet, de 2023-ban hihetetlenül gáz, hogy nincs egy vacak bankkártyád.
Engem szégyenérzet tölt el miatta. De tudom, te adod ennek a buta népnek a többségét."
Inkább amiatt kellene szegyellned magad, hogy ilyen arrogáns egomanias bunkó vagy. Átlag embernek semmi szüksége nincs hitelkartyara, márpedig a kérdező arról beszélt, nem bankkartyarol.
Én is buta vagyok, nincs hitelkártyám. És erős kétségeim vannak afelöl, hogy ezt fogadnák csak el.
Nem kérdezted, de én eleve úgy kezdem a szűrők beállítását, hogy bankártya nélkü, ingyen lemondható.
#7 Nem gyakori, de előfordulhat. Én elég gyakran utazom, eddig kétszer találkoztam ilyennel. Egyszer kb 8 éve Dubajban hitelkártyát kértek becsekkoláskor. Nekem csak debit kártyám volt, de akkor még nem volt ráírva a kártyákra, hogy debit vagy credit. Kérdezette a recepciós, hogy ez ugye credit, mondatom, hogy persze és így efogadta végül azt, ami persze valójában debit kártya volt.
A második eset idén történt Svájcban. Nem velem, hanem a mellettem becsekkoló másik vendéggel problémáztak emiatt, hogy debit kártyája volt csak és nem credit.
Valami olyasmi ok lehet emiatt, mint ami miatt az autókölcsönzőknél is gyakran elvárás a credit kártya. Nem tudom milyen banki elszámolási vagy felelősségvállalásbani különbség van a debit és a credit között.
7. vagyok arra tudok felelni, mennyivel jobb nekik a credit.
Foglaláskor egy kisebb összeggel ellenőrzik, hogy létezik-e a kártya. Legyen mondjuk 1 euró. Ha sikerül, létező. De mi van, ha csak 5 euró van a számlán?
Lehet, csak pillanatnyi, de ki tudja?
A hitelkártyánál már a bank fog küzdeni az ügyfelével, ha nem tudja kifizetni a szállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!