Romániába utazva tényleg érdemesebb inkább kint teletankolni a kocsit, mint itthon? Kb mennyivel olcsóbb kint a gázolaj?
Nagyvaradon a Petrom benzinkutaknal 6,58 lej (498 forint) a benzin, 6,70 lej (506 forint) a gazolaj.
A Petrom, Lukoil, Socar benzinkutak az olcsobbak, a Mol, Rompetrol, OMV dragabb.
Ezen az oldalon telepules szerint meg tudod nezni: [link]
Annyira kelet-európai a kérdésed, annyira pontosan bemutatja a puszták és az elbutulás lelki világát.
Pontosan megmutatja, hogy az átlag magyar képtelen
- guglizni
- számolni,
- és tenni a sorsa érdekében.
Véleményem szerint épp ezért van hatalmon még a tolvaj és fasiszta fidesz.
Ezen az oldalon is meglehet nézni nagyon jól a benzinkutakat településenként és az aktuális áraikat szinte egész Európában. Bár sok helyen nem frissítik az árakat, de Romániában a MOL kivételével mindenhol jól működik.
Én is az árplafon törlése óta átjártam sokszor Romániába tankolni. Kipróbáltam a lukoil, omv és petrom benzinjeit szerimtem mindegyikkel ugyan olyan jól ment a kocsi.
Közben ismerősömtől megtudtam aki a MOL tiszai finomítóban dolgozik, hogy a Románok is onnan veszik az üzemanyagot, szóval a határhoz közeli benzinkutakon 100%, hogy ugyan úgy MOL benzint és dizelt tankolsz. Logikus is, hiszen sokkal közelebb van oda Tiszaújváros, mint Ploieseti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!