Szerintetek is olyan steril, ronda Németország?
Most nem a természetre, bajor hegyekre stb gondolok, amit a természet épített.
Hanem ami emberi kéz mûve, a lakott területek.
Eleve többnyire szürke, felhõs az ég, nincs szép idõ.
A városok olyan sterilek, szürkék, semmi szépség bennük.
Minden praktikus, puritán, olyan „semmilyen“, nem túl színes-barátságos. Csúnya. Lélek nélküli.
Sehol nincs a szép pl olasz vagy francia városkàktól.
Na te sem jártál még Németországban!
A legtöbb város igen szép, rengeteg régi épület van, csak nem olyan "szép koszos, elhanyagolt" állapotban, mint MO-on szokás.
Ami meg az idöjárást illeti, az is csak kevés területre érvényes, hüvösebb nyáron valamivel, mint MO, cserébe télen enyhébb.
Szerintem spórolj össze sok-sok pénzt, utazz el egyszer Németországaba, járd végig jópár városát, akkor nem írsz ki ilyen hülye, provokatív kérdést!
5.
Ott élek. Sokat utazom munkaügyben.
Sanszos, hogy nálad sokkal többet láttam.
Az egy dolog, hogy te turistaként épp szép idõben a legcukibb kisvàrosok legszebb részeit nézegetted.
6
Ezek az ország 10 legszebb kisvárosai csak, ezek is szépen kiszínezve-photoshoppolva. Ez nem az általános többség. Persze vannak szépek is, ez igaz.
Ó, azok frankón túlszaturált képek, a photoshopban ügyetlenül kicserélt giccses égboltok. Hú de jó fotók bakker! Ha én is tudnék ilyen nagy művész lenni...
Katasztrófa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!