Kezdőoldal » Utazás » Európa » El mernétek utazni repülővel...

El mernétek utazni repülővel Tenerifére?

Figyelt kérdés
Én nem. Láttam egy műsorban, hogy ott milyen repülőgépbaleset volt. Ezek után én nem merek repülőre ülni.
2023. ápr. 25. 22:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek egy vasa sincsen utazásra, csak keresett egy okot, hogy ne kelljen utaznia.

A kérdéséből amúgy is az jön le, hogy még az életben nem járt sehol.

2023. ápr. 26. 10:58
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Alig járnak repülök. Max az gond, hogy nincs kaja, étterem. Pontosabban csak 1. De városban lehet lenni 20-30 perc alatt. Sok magyar leszármazott el ott , mert régen a magyaroké volt. Jó hely. Főleg most már megkezdodott a szezon. Jók a szállodák. A tengerpartiak úgy sincsenek nyitva már többé , ott csak kajalni lehet.
2023. ápr. 26. 12:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne is lépj ki az ajtón, mert autó is bármikor elüthet.
2023. ápr. 26. 14:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Fürdéssel is óvatosan meg a vízivással mert a víztől is sokan megfulladtak már.
2023. ápr. 26. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Már nmindenki meghalt, úgyhogy most már biztonságos, nincs ki meghaljon.
2023. ápr. 26. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Volt régen egy olyan pesti fekete humor, hogy Zuglóban a legjobb a repülőellátottság, mert ott 4 emberre esik egy repülő. Így ne menj Zuglóba se!
2023. aug. 11. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem repülhetek, mert a biztonsági ellenőrzésen bajosan jutnák át, de a légi balesetek a legkevésbé sem tartanának vissza.
2023. aug. 11. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!