El mernétek utazni repülővel Tenerifére?
Figyelt kérdés
Én nem. Láttam egy műsorban, hogy ott milyen repülőgépbaleset volt. Ezek után én nem merek repülőre ülni.2023. ápr. 25. 22:45
11/17 anonim válasza:
A kérdezőnek egy vasa sincsen utazásra, csak keresett egy okot, hogy ne kelljen utaznia.
A kérdéséből amúgy is az jön le, hogy még az életben nem járt sehol.
12/17 anonim válasza:
Alig járnak repülök. Max az gond, hogy nincs kaja, étterem. Pontosabban csak 1. De városban lehet lenni 20-30 perc alatt. Sok magyar leszármazott el ott , mert régen a magyaroké volt. Jó hely. Főleg most már megkezdodott a szezon. Jók a szállodák. A tengerpartiak úgy sincsenek nyitva már többé , ott csak kajalni lehet.
13/17 anonim válasza:
Akkor ne is lépj ki az ajtón, mert autó is bármikor elüthet.
14/17 anonim válasza:
Fürdéssel is óvatosan meg a vízivással mert a víztől is sokan megfulladtak már.
15/17 anonim válasza:
Már nmindenki meghalt, úgyhogy most már biztonságos, nincs ki meghaljon.
16/17 anonim válasza:
Volt régen egy olyan pesti fekete humor, hogy Zuglóban a legjobb a repülőellátottság, mert ott 4 emberre esik egy repülő. Így ne menj Zuglóba se!
17/17 anonim válasza:
Én nem repülhetek, mert a biztonsági ellenőrzésen bajosan jutnák át, de a légi balesetek a legkevésbé sem tartanának vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!