Akkor az utcára se menj ki, biztos ott is volt már baleset. Sőt, olyan is volt már, akire a ház dőlt rá, úgyhogy otthon se merj maradni. 🤦♀️
2023. ápr. 25. 22:55
2/17 anonim válasza:
Nem ertem a kis logikadat. Mi koze van Tenerifenek ahhoz, hogy a hetvenes evekben meg olyan kokorszaki volt a navigacio, hogy emberi mulasztas okozott ilyet. Tenerifenek mi koze van ehhez? Meg csak nem is Madeira, ami a vilagon az egyik legneccesebb, megse volt semmi. Jajj.
2023. ápr. 25. 23:11
3/17 anonim válasza:
Odio Espana
2023. ápr. 25. 23:17
4/17 anonim válasza:
Miért ne? Vagy 50 éve volt az a baleset…
2023. ápr. 26. 04:08
5/17 anonim válasza:
Pár hónapja voltam, és még élek. (Nem egyedül utaztam a repülőn. Sőt, oda is több országból megy elég sok repülőjárat.)
2023. ápr. 26. 07:30
6/17 anonim válasza:
Az a TFN-en volt, Magyarorszagrol a kozvetlen jaratok pedig a TFS-re mennek. Az eszaki repteret altalaban a spanyol belfoldi jaratok hasznaljak
Masreszt a katarsztroga 1977-ben tortent, azota par repulo jart mar arra :)
2023. ápr. 26. 09:53
7/17 anonim válasza:
A Balatonra se menjél mert abban is találtak már repülőt.
Ráadásul minden nyáron egy csomóan bele is fulladnak.
2023. ápr. 26. 10:19
8/17 anonim válasza:
"50 éve volt az a baleset"
Ez általában 50 évente szokott ismétlődni.
Tehát mostanában lesz aktuális, pont amikor mennél...
2023. ápr. 26. 10:21
9/17 anonim válasza:
Eddig 5x voltam és nem, nem hajóval. És bizony repültem már a szigetek között az északi reptérről, ahol a baleset történt. Durva lehet egy egész életet leélni egy pincében, nem irigyellek.
2023. ápr. 26. 10:38
10/17 anonim válasza:
Igazad van kérdező. Hetente történnek súlyos légi balesetek, amelyekben szinte mindenki meghal. Hetente, és évek óta. Igaz ismétlésben mennek a Natgeon, de akkor is. :-)
Egyébként nem navigációs hiba volt, mint írta valaki, hanem a rendkívüli ködben kellett mozgatni a gépeket, és kommunikációs zavar történt. Azóta a fónián is változtattak, hogy ne lehessen félrehallani, félreérteni dolgokat, az eljárásrend is módosult.
Az adott reptér jelenlegi felszereltsége nem tudom milyen, de a gurítóradarok nulla látótávolságon is nagyon hatékonyak, minden földön mozgó járművet pontosan tudnak követi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!