Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha egy másik európai országban...

Ha egy másik európai országban akarok új életet kezdeni melyiket javasolnátok? megélhetési szempontból és környezet.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 14:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Sokat jártam ki,de most is kint vagyok , de háza akarok menni , de nincs pénzem!
2023. ápr. 19. 09:18
 12/20 A kérdező kommentje:
És melyik országban?
2023. ápr. 19. 09:19
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem, a 9-es csak okoskodik, soha nem volt máshol, az különbözö konteós hírek az egyelten, amiböl tájékozódik, ez egyértelmü a válaszából is.

Aki tényleg volt Nyugaton, az nem ír ilyen hülyeségeket!

2023. ápr. 19. 10:10
 14/20 A kérdező kommentje:
Most már én is, azt gondolom hogy hazudott! ejnye!
2023. ápr. 19. 10:12
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

De most komolyan, ha ennyire általános kérdést írsz ki, az nagyjából azt jelenti hogy önállóan nem vagy alkalmas "új élet kezdésére" más országban.

Viszont ha fiatal vagy és van valami értelmezhető szakmád, akkor még mindig bőven van esélyed valamilyen közvetítőn keresztül kijutni külföldre, ahol kapsz egyből szállást és bármikor meggondolhatod magad és hazamenekülhetsz.

2023. ápr. 19. 10:24
 16/20 anonim ***** válasza:
38%
Egy Ázsiai pokolba vagyok. Angolul ,németül beszélek, de szerintem fölösleges volt tanulni főleg a németet. Tele van magyar lányokkal az unió. Hetente mindegyik 50 magyar pasit kirugat, mert csak ez okoz örömet. Volt , hogy mentem vonaton és énekeltek, hogy ofy meg úgy rugatjak ki őket, de azért nem járok ki , mert a többi külföldi is atvette az ilyen szokásaikat. Kimondottan dolgozni nem szabad kimenni. Az izmosokat keresik kint. Nyelvtan nélkül.USA,ANGLIA,FRANCIAORSZÁG, SVAJC,AUSZTRIA,NÉMETORSZÁG.
2023. ápr. 19. 10:57
 17/20 anonim ***** válasza:
12%
Itt ahol vagyok 7-800000 a normal bér 9-10oras. De 300 a minimum. Magyar tempóval 1.5M/ho.A kulfoldiek már nem dolgozhatnak.Munka van dogivel. Attól függetlenül nagyon szar az élet itt.
2023. ápr. 19. 11:02
 18/20 anonim ***** válasza:
20%

"13: Nem, aki élt "Nyugaton" az sose írja, hogy "Nyugaton"."

EZt megoindokolhatnád! Ugyanis én DIREKT írom így, mivel nem szeretném konkrétabban megadni, hol élek, akik meg MO-on élnek, azoknak ez böven elég infó. Másrészt eddig nem csak EGY, hanem TÖBB NYUGATI országban éltem, mindet felsorolni nem passzolna a kérdésbe, meg jelentösége sem lenne.

Az m1tv2 nem fogalmam sincs, micsoda, mivel - ahogy már írtam - nem élek MO-on, nem ismerem az ottani rövidítéseket.

2023. ápr. 19. 16:19
 19/20 anonim ***** válasza:
55%
19#csal egy felvett állampolgár on
2023. ápr. 19. 16:50
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
19: persze, nagyon sokat szeretnék meg mindig veled eszmecserélni a nyugatról, meg bármi másról, ami eszedbejut, hiszen ezért vagyunk mind itt. Miattad. Neked. Várd, kérlek az alázatos válaszom, rögtön írom.
2023. ápr. 19. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!