Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kastela, Kastel Stari, Kastel...

Kastela, Kastel Stari, Kastel luksic van homokos tengerpartja valamelyiknek?

Figyelt kérdés

#nyár #tengerpart #Kastela #Kastel stari #Kastel luksic
2023. ápr. 3. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs
2023. ápr. 4. 11:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Trogirról azt hallottam nem a legszebb a strandja, Kastel Luksicon van szép strand?
2023. ápr. 5. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Kastela-t én elfelejteném, nem véletlenül olyan olcsóak a szállások. A víz horvát Adria viszonylatban elég koszos, kevés és kicsi strandok vannak, ahol mindig tömeg van.

Trogirnak nagyon szép az óvárosa, a városi strand szerintem nem vészes, de tényleg vannak jobb beachek a közelben (Ami kifejezetten szép: Kasjuni, Vela Rina, Labadusa), de nekem nagyon bejött a Medena-öböl is Seget Donjinál, vagy a Copacabana nevű plázs Okrug Gornjiban (végig partmenti bárok). A Ciovo-sziget északi felén, ahol lakott terület van is kb. végig strandok vannak.

2023. ápr. 6. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!