Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hány km hosszú a Plitvicei...

Hány km hosszú a Plitvicei nagy túra?

Figyelt kérdés

Azt írják, gyerekkel a rövidebbre menjünk csak, de azért engem érdekelne, hogy a hosszabb hány km lehet? Sajnos erről nem találtam infót, csak arról, hogy hány óra...

Ha jól értelmezem középről indulunk, majd először egyik irányba visz a busz felfelé, onnan lefelé lehet sétálni, majd a másik irányba hajóval felfelé és onnan is lefelé sétálunk vissza. Illetve, melyik bejárathoz kell jegyet venni, hogy így legyen, ott menjünk be, ahol a 7-es pont van?

[link]

2023. márc. 23. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

A nemzeti park honlapján szerencsésebb lett volna keresni.

[link]

2023. márc. 23. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, akkor a "szakadék felőli" részről indultok.

(Ahonnan látjátok fentről a kanyargó fajárdát.)

Ott végig sétáltok, megnézve a vízeséseket, majd elindultok a kijelölt úton, ahol lesz majd egy nagy tó. Onnan hajó visz tovább, majd ismét lehet gyalogolni.

Amikor délutánra kidöglötök a sok mászkáláskor, akkor kerestek egy utat felfelé, amíg eléritek azt az utat ahol a kisbusz megy. Azzal pár perc alatt visszaértek a kiindulási helyre.

Uzsit és innivalót vigyetek.

Meg egy zacskó ropit a rengeteg halnak.

2023. márc. 24. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
2023. márc. 24. 17:01
 4/4 NTBS ***** válasza:
Pontosan nem tudom, de nagy élmény.
2023. márc. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!