Kezdőoldal » Utazás » Európa » Korfu-Sidari? Milyen hely?

Korfu-Sidari? Milyen hely?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok .. mindenre kiváncsi vagyok :)
2010. okt. 6. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

korfu ugyebár 1 sziget :D

kompozni nem rossz oda meg vissza

ahol mi voltunk ott ilyen jónagy kavicsos volt a tenger part

2010. okt. 6. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű:D

Én már többször voltam ott, érdemes megnézni.

Maga a város nem nagy, az utóbbi években kezdett jobban kiépülni, turistabaráttá válni.

Én eddig csak úgy voltam ott, hogy Moraitikán volt a szállásunk, és egy szigettúra keretében elmentünk Sidarira és ott töltöttünk pár órát.

Július elején voltam ott, rettentő meleg volt, és ahogy fúj a szél, viszi a homokot, ami meg csípi a bőrödet... de annyira nem durva, csak erről az első élményem 5 évesen volt... 19 évesen meg se kottyant:D

Van egy kis strand rész is, a homokkő "sziklákon" lehet napozni, van egy "lyuk" az egyik homokkő-sziklán amin át lehet úszni. azt hiszem szerelmesek barlangja, vagy valami hasonló a neve: ha a szerelmeddel úszol ott át, akkor örökké együtt maradtok.

van a parton egy nagyon nagy, szép étterem-kávézó, ahonnan kilátni a sziklákra.

remélem segítettem:)

2010. okt. 6. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

ha tehetitek menjetek el Paleokastritsára is. szerintem még szebb, mint Sidari.

Lehet kis motorcsónakot bérelni (sofőrrel persze:D) és elvisz egy csomó barlangba, amit a víz vájt ki. nagyon szépek. guglizd meg a képeket:)

2010. okt. 6. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szép.:-) Bár van egy kis lepukkant hely hangulata, a tengerpart nem túl tiszta, Albániából nagyon sok szemét átjön. Az éttermek jók, de ha még nem ettél görög gyrost, lehet nem fog ízleni. Érdemes 1-2 szót megtanulni görögül (köszönés, számok, stb.), nagyon örülnek neki. Paleocastrica tényleg gyönyörű, oda érdemes elmenni. A frappéval csak óvatosan, ha nem porból készült, akkor elég ütős tud lenni. Mikor mentek, melyik utazási irodával? (Ha találkozol kint egy vörösesbarna, fehér mellényű gyönyörű kutyával, üdvözlöm őt - imádtam azt a kutyát.:-))
2010. okt. 7. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat !

Jövőre szeretnénk a Grand Tourssal,etleg Parália..:)

2010. okt. 7. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha Parália és Korfu között gondolkozol,akkor az a kérdés, hogy mi érdekel. Parália egy üdülőtelepülés, új épületekkel. Ha bulizni és strandolni akarsz, akkor jó. De ha ettől többet szeretnél, akor egyértelműen Korfu. Én voltam mindkét helyen, és egy percet sem gondolkoznék azon, hogy hova mennék vissza. Természetesen Korfura... Sidarin nem voltam. A déli Agios Georgioson nyaraltam, ahol a stran fantázia, a víz meleg.. Korfu város is gyönyörű úgy ahogy van.... Paxoson és Antipaxoson voltam hajókiránduláson 25 euróért, és csak ajánlani tudom, mert nagyon szép. Korfun megérezheted Görögország ízét, Paralián meg csak úgy nyaralhatsz egyet. Nekem 300 euróba került mindenestől Korfun a nyaralás, és nagyon megérte. Mindennel elégedett voltam. Mennék vissza!!!
2010. okt. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!