Korfu-Sidari? Milyen hely?
korfu ugyebár 1 sziget :D
kompozni nem rossz oda meg vissza
ahol mi voltunk ott ilyen jónagy kavicsos volt a tenger part
Gyönyörű:D
Én már többször voltam ott, érdemes megnézni.
Maga a város nem nagy, az utóbbi években kezdett jobban kiépülni, turistabaráttá válni.
Én eddig csak úgy voltam ott, hogy Moraitikán volt a szállásunk, és egy szigettúra keretében elmentünk Sidarira és ott töltöttünk pár órát.
Július elején voltam ott, rettentő meleg volt, és ahogy fúj a szél, viszi a homokot, ami meg csípi a bőrödet... de annyira nem durva, csak erről az első élményem 5 évesen volt... 19 évesen meg se kottyant:D
Van egy kis strand rész is, a homokkő "sziklákon" lehet napozni, van egy "lyuk" az egyik homokkő-sziklán amin át lehet úszni. azt hiszem szerelmesek barlangja, vagy valami hasonló a neve: ha a szerelmeddel úszol ott át, akkor örökké együtt maradtok.
van a parton egy nagyon nagy, szép étterem-kávézó, ahonnan kilátni a sziklákra.
remélem segítettem:)
2. vagyok
ha tehetitek menjetek el Paleokastritsára is. szerintem még szebb, mint Sidari.
Lehet kis motorcsónakot bérelni (sofőrrel persze:D) és elvisz egy csomó barlangba, amit a víz vájt ki. nagyon szépek. guglizd meg a képeket:)
köszi a válaszokat !
Jövőre szeretnénk a Grand Tourssal,etleg Parália..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!