Mit kell tudnom Velencerol? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2 het mulva utaznank.Itt most olyasmire gondolok,ami nem szerepel a turisztikai brossurakban.Pozitiv es negativ tudnivalok.2010. okt. 6. 08:12
1/5 anonim válasza:
Én csak véleményt tudok mondani róla. Én februárban voltam és gyönyörű! Elég hideg van,úgyhogy öltözz fel rendesen. Amire figyelni kell hogy könnyen el lehet tévedni a kis utcákban. Nagyon romantikus és kellemes hely. Jó utazást,biztos neked is tetszeni fog.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Meg valamire kivancsi vagyok.Tudom,hogy vannak oltozkodesi szabalyok a templomokban.Van egy csizmam,aminek kicsit magassab a sarka,nem tulsagossan,vastag,nem az a kopogos fajta.Felvehetem templom erre a celra v.inkabb vasaroljak egy balerinat.Lehet,hogy hulyesegnek hangzik,de nem szeretnem,ha emiatt nem engednenek be valamelyik templomba v.bazilikaba.
2010. okt. 6. 10:41
3/5 anonim válasza:
Mi is a karnevál idején voltunk: amit semmiképpen ne hagyj ki az a gondolázás, bármilyen drága is. Mindenképpen vegyél maszkot, és vannak több napos belépők is, amivel kedvezményesen mehetsz múzeumokba, ennek nézz utána. Vigyetek térképet, mert tényleg el lehet tévedni, és kóstoljátok meg a nagyon vékony tésztájú pizzájukat is (isteni finom). Olyan cipőt vigyetek, amiben egész nap sétálhattok, és ne akarjatok mindent egyszerre megnézni, (nekünk a derekunk leszakadt már mire a Dózse palotát végigjártuk és a nyakunk kitört a sok freskó nézegetése közben). Úgy érdemes összeállítani a programot, hogy már előtte tudjátok, mikor mi van nyitva, mert egyes templomok, csak egy bizonyos ideig, és nem jó lekésni róla. van szexmúzeum is, de sajnos az sincs egész nap nyitva. Mi nem tudtunk bemenni a zsidónegyedbe, pedig 3szor körbejártuk, de a bejáratát nem találtuk meg, hátha nektek szerencsétek lesz. Sok pénzt vigyetek, mert nem olcsó, és inkább, hozzátok vissza ami megmaradt, minthogy ne maradjon például gondolázásra (az éjszaka nagyon romantikus).Jó utat kívánok nektek!
4/5 anonim válasza:
Szerintem a magassarkúval nincs gond, a vállad ne legyen ki, és a térded. Ja igen, és etessetek galambokat is, az kötelező program:-) az előző voltam.
5/5 anonim válasza:
én nyáron voltam, de nem esten hanyatt.. büdös víz, patkányok, piszok ( szemét a kis utcára kitéve amin igy is alig tud egymás mellett menni két ember..) ruhák lógnak mindenhol. nem adnak a külsőségre, ja és madárkaki mindenhol:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!