Igaz, hogy Balatonon drágább nyaralni, mint Horvátországban?
Főleg apartmanokra gondolok, nem szállodákra.
Utazás, ételek, szállás tekintetében hol olcsóbb nyaralni?
18-as vagyok.
Az üzemanyagot eltévesztettem, csak odaútra számoltam, tehát kétszer ennyi.
Egyébként szerintem a Balaton olcsóbb, de lehet találni a Balatonon drágább helyet és ahhoz képest Horvátországban olcsóbbat.
#25 kíváncsi voltam. Rákerestem. A legolcsóbb repülőjegy 28580ft. de ez nem az a #18 által adott időpontra vonatkozik. Jah! És egy fő.
Július 17-23 94.900ft/fő. Gondolom fapadoson van olcsóbb. Ja! Ez Budapest-Zágráb. Csak ugye Budapestre valahogy el kell jutni. Aztán Zágrábből le kell menni a tengerig. Az megint költség. Vagy nem?
Nem is értem, hogy miért kell ebből vitát gerjeszteni?!
Mindenki maradjon a saját színvonalán és azon amit megszokott és amit megengedhet magának anyagilag.
Még jó, hogy nem akarjátok arra kötelezni a panelprolikat, hogy valami normális pálmafás tengerparton nyaraljanak és egészséges mediterrán ételeket egyenek, amikor teljesen megfelel nekik a teleszart Balaton is az égett olajban tocsogó 2ezer Ft-os lángossal.
A Balatonon belül is nagy eltérés van.
Füredre az tehetősek járnak, Siófokra meg a prolik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!