Horvátországon nyaralni június elején még túl hideg van?
Június elején, vagy július közepén gondolkodunk, hogy elmenjünk.
Melyik a jobb?
Egyszer nyaraltam csak ott, az Isztriai-félszigeten. Május első fele volt, és elpusztultunk a hőségtől. Nem tudom, mennyire jellemző.
Júniustól már tömeg van, és magasabb árak.
Június eleje nagyon lutri.
Lehet hogy szuper idő lesz, de lehet hogy egy hétig széles, esős idő lesz.
Inkább a június vége biztosabb valamivel .
Egyébként volt olyan hogy Olaszországban majus közepén simán furodtunk a tengerben.
Kérdésre+1.-re: attól függ mit nézünk jún. elején, jó időjárás esetén valóban lehetséges, hogy *a levegő* tök meleg, viszont nem is zárja ki egymást ez és az, hogy a víz viszont még nem érte el azt a hőmérsékletet, ami nyár közepétől végéig van.
#2: azért ha Olasznak is a megfelelő részét nézzük, ott mersze, hogy májusban is lehet már fürdeni is, láttam ugyanezen helyről ismerős videós dokumentációját őszi út esetében, ő októberben úgy fürdött a tengerben, ahogy a Balcsiban nyáron, míg HR esetében sokan a szeptembert tartják utolsó időnek arra, hogy teljesen ugyanúgy csinálhass mindent mintha még nyár lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!