Kezdőoldal » Utazás » Európa » Malaga mellett Torremolinos,...

Malaga mellett Torremolinos, Benalmadena és Fuengirola között mi a különbség?

Figyelt kérdés

Málaga mellett van 3 üdülőváros - részben előváros is - amelyek egymás mellett vagy szinte egybeépülve vannak: Torremolinos, Benalmadena és Fuengirola.

Torremolinosról azt hallottam hogy melegek kedvelt úticélpontja, van olyan negyede is, viszont ahogy néztem Benalmadena és Fuengirola is ugyanúgy néznek ki.

2023. febr. 21. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Fuengirola egy külön város nem éppen előváros. Torremolinos kicsit színvonalasabb,Benalmadena kicsit prosztóbb üdülős rész. Malaga meg egy nagyváros történelmi belvárossal.
2023. febr. 22. 03:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam közben mind a három településen és osztom az 1-es véleményét. Benalmadena egy csúnya üdülőtelep, a történelmi falu a hegyekben van messze. Torremolinosznak legalább a falusi városmagja a tengerpart mellett van. Fuengirola csúnya. Torremolinos tetszett nekem ezek közül a legjobban.
2024. febr. 20. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!