Kezdőoldal » Utazás » Európa » Svájcban mennyire macerás...

Svájcban mennyire macerás most a lakásbérlés?

Figyelt kérdés
2012 után 3 évig kinn éltem Zürichben, akkor viszonylag könnyen találtam egy nem is drága lakást. Most úgy fest, hogy vissza tudnék menni, legalábbis körvonalazódik egy állás. Úgyhogy elkezdtem nézni az ingatlanportálokat és valami eszméletlen sivatag van. Sokkal kevesebb lakás van fenn, mint amire emlékszem régebbről. Ez tényleg így van? Esetleg aki kinn él tudna mondani valamit, hogy mennyire macerás most lakást bérelni?

#svájci lakás
2023. febr. 10. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Eléggé, pláne Zürichben.
2023. febr. 10. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Én nem Zürichben élek ugyan, de itt is kb. a harmada / negyede van jelenleg a 10 évvel ezelőtti lakásoknak.
2023. febr. 10. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Valóban nagyon nehéz találni. Ismerősömék is kénytelenek voltak egy olyanba költözni, ahonnan rengeteget kell utazni a munkahelyig. Nem volt közelebbi. És még bazi drága is a bérlés.
2023. febr. 11. 08:52
 4/5 anonim válasza:
Kevés hely van csak, és az is drága, de azért egy-kettőt lehet találni
2023. febr. 12. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:
A pénz annyira nem gond, legutóbb is 3500ért béreltem, most is lesz annyi fizu, amennyiből ez a szint kijön. Viszont ahogy láttam drágább lakás is alig alig van.
2023. febr. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!