Kezdőoldal » Utazás » Európa » Valaki járt már a párizsi...

Valaki járt már a párizsi Disneylandben? Mik a tapasztalataitok?Van valami hasznos tippetek?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat!

2023. febr. 2. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Pfuha, jó sok évvel ezelőtt voltam már. Ugye nem meglepő, de nagyon nagyon jó hely a Disneyland, ellenben akkora mennyiségű ember van ott, hogy kb 3-4 dologra tudtunk felszálni egész nap, mert folyamatosan sorbaálltunk. Állítólag lehet előre lefoglalni helyeket egyes játékokra/hullámvasutakra/stb. Ha ez igaz, akkor javaslom, hogy ennek nézzetek utána mert tényleg néha 2-3 órákat álltunk sorba.
2023. febr. 2. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó. De mi a kérdés?

Konkrétan mi érdekel? Nem tudom, mivel kapcsolatosan akarsz tippeket kapni.

2023. febr. 2. 16:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát az étkezéssel, esetleg a játékokról hogy tervezzem a napom meg ilyesmi.Amit te ha mégegyszer mennél máshogy csinálnál.
2023. febr. 2. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sokszor voltam Párizsban is, meg a többi Disneylandben is.

Igazából, szerintem ne tervezd túl. Ott mászkálsz, és ami érdekel, arra felülsz. Az én tanácsom pont az, hogy ne próbáld meg itthonról az egész kinti napodat megtervezni. :) Ott olyan hangulat van, hogy lehet, először csak sétálni akarsz majd a parkban. A boltokat is érdemes megnézni.

Kajálni sok helyen lehet, és ha nem is foglalsz asztalt, a legtöbb étteremben (persze nem a hotelek exkluzív éttermeire gondolok, hanem a park "gyorséttermeire") azért le lehet ülni. Esetleg annyi, hogy ne pont dél és egy közöttre tervezd az evést, ha nem muszáj, hanem kicsit korábban, amikor még nincsenek annyian.

Azt javaslom, ha a parádék érdekelnek (nap közben is többször van kisebb, este meg egy nagy), akkor ezek időpontját nézd ki. Vannak még olyan showműsorok, amikből csak pár darab van egy nap; a neten ezeknek is megtalálod az időpontját. Ebből a legtöbb a Studios-ban van, szóval ez akkor érdekesebb, ha olyan jegyed van, amivel oda is át tudsz menni.

Amelyik játéknál van ilyen lehetőség, érdemes a fast pass-jegy lehetőséget használni, vagyis húzol egy "sorszámot", ami egy időablakra szól, és akkor kell visszamenni. Így kevesebbet állsz sorba. Viszont ennek a szabályai szinte minden évben változnak. Azt, hogy idén mi van, a honlapon érdemes elolvasni. Amerikában pl. már ehhez egy applikáció kell, és ott kell az időablakra bejelentkezni, szóval lehet, hogy itt is ilyen van már, és nem is papírjegyet kell húzni.

2023. febr. 2. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2023. febr. 2. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha késő ősszel vagy kora tavasszal mész, talán nincs akkora tömegnyomor.
2023. febr. 3. 22:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. febr. 4. 06:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A Párizsiba pl. érdemes hétköznap és nyitásra odamenni.

(Metro odavisz.)

2023. febr. 25. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!