Van ilyen hogy később terhelik meg a bankszámlát?
Figyelt kérdés
Foglaltam szállás egy külföldi szálloda hivatalos oldalán.
A bankkártya adataimat elfogadták, meg nyugtázták a foglalásom emailbe, de a foglalás árát nem terhelték rá a számlámra.
Valaki tapasztaltabb ebben, ilyenkor mi van? Csak később fogják? Márciusra foglaltam egyébként.
2023. jan. 5. 09:30
2/4 anonim válasza:
Változó, van ahol csak elkérik a kártyaszámot biztosítékként, de semmit nem csinálnak vele. Van, ahol zárolnak egy összeget akár jóval előre vagy az érkezés napján.
3/4 anonim válasza:
Elolvastad, hogy mi van a foglalásban?
4/4 anonim válasza:
Én is arra várok, hogy levonják, bár az enyém csak egy augusztusi utazáshoz kell, de több mint 1 órája megadtam a kártyaszámomat.
Ezt írja:
Cancellation Policy
Free cancellation before 26 Jul 2023. If cancelled after this or in the event of a no-show at the hotel, 100% of the booking amount is charged and non-refundable.
Deposit
100% excluding extras will be charged when the booking is made.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!