Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki korábban élt Angliában...

Aki korábban élt Angliában van NI number és bankszámlaszáma, de közben hazajött, az ha most kimegy ugyanúgy vizumköteles mint aki most megy ki először?

Figyelt kérdés
Korábban éltem kint, dolgoztam kb 2.5 évet, ez még 2016 előtt volt, akkor hazajöttem, hallottam hogy kell pre settled status, meg ilyesmi. Csak az érdekel hogy van e esély vizum nélkül, vagy már lehetetlen.

2022. márc. 9. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetseges mar. Egyik ismerosom ugyanigy jart, o 2019-ben ment haza, elotte egy evet elt itt. Nem kapta meg a pre settled statust, pedig meg idoben jelentkezett ra. Mar nem is lehet jelentkezni, igy eselytelen. Az ismerosom vegul is meg tudta szerezni a statusat mert a ferjenek elfogadtak, o tobbet elt itt elotte es igy kapott hazastarsit, de ha nincsenek kozeli rokonaid kint akkor teljesen eselytelen, csak vizummal tudnal jonni.
2022. márc. 9. 21:59
 2/2 BeefEater ***** válasza:
100%

Nem. Nincsen meg a pre-settled státuszod, ha meg is lenne akkor is lejárt volna mert 5 évig külföldön voltál.

A most rendelkezésre álló módon vízumot kell igényelned.

2022. márc. 10. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!