Elmennétek egyedül világot látni?
A te dolgod.
Viszont minden utazás egy kaland, és mindig vannak előre nem látható problémák, amiket kettesben lényegesen könnyebb megoldani.
Én is így voltam vele korábban. De elmentem, mert jobb volt egyedül menni, mint nem menni sehová.
Nem bántam meg. Józan paraszti észt használva, csak ésszerű kockázatokat vállalva mindenhol biztonságos volt, Ázsiában is.
A te dolgod.
Én viszont szinte csak a párommal utazom mindenhova, mert nekünk fontos a közös élmény, amikre még évek múlva is kölcsönösen visszaemlékezünk.
Nekünk fontos, hogy közösen fedezzük fel a világot, a tájakat, az embereket, az ételeket, a tengerpartokat stb... mert a sok közös élmény is egy igen erős kötelék amikről bármikor el tudunk beszélgetni vagy felidézni egy-egy sztorit, vagy egy jót tudunk nevetni valamilyen vicces történésen.
Aki egyedül utazik az max. elmondhatja egy adott társaságban, hogy ő is járt ott.
Ha majd lesz párod, érezni fogod a különbséget.
De utazni mindenképpen kell!!
Merre jártál?
Utaztam már egyedül, sokkal jobb megosztani sz élményeket mással. Az ember társas lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!