Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elmennétek egyedül világot látni?

Elmennétek egyedül világot látni?

Figyelt kérdés
Régen éveken át arról álmodoztam, hogy kicsit kiszabadulhassak az itthoni környezetből, idegen tájat lássak stb... Most úgy alakult, hogy kicsit kiruccanhatnák, pöpecül el is terveztem mindent, csak a végére ott lukadtam ki hogy nincs társ akivel el tudjak menni. Egyedül meg olyan nyomasztónak tűnik a dolog. Ti elmennétek egyedül? nem azt mondom hogy betegesen társaságfüggő vagyok, de úgy érzem nem lenne olyan, ha nincs ott velem senki, akivel osztozhatunk az élményen.
2023. jan. 2. 09:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nálam tényleg ez a helyzet állt be, hogy vagy egyedül megyek, vagy sehogy.
2023. jan. 2. 17:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A te dolgod.

Viszont minden utazás egy kaland, és mindig vannak előre nem látható problémák, amiket kettesben lényegesen könnyebb megoldani.

2023. jan. 2. 17:57
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Én is így voltam vele korábban. De elmentem, mert jobb volt egyedül menni, mint nem menni sehová.

Nem bántam meg. Józan paraszti észt használva, csak ésszerű kockázatokat vállalva mindenhol biztonságos volt, Ázsiában is.

2023. jan. 5. 15:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Nos elutaztam egyedül azóta, és egyáltalán nem bántam meg. Szuper utazás volt. Egyáltalán nem éreztem magányosan magam. :)
2023. ápr. 13. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A te dolgod.

Én viszont szinte csak a párommal utazom mindenhova, mert nekünk fontos a közös élmény, amikre még évek múlva is kölcsönösen visszaemlékezünk.

Nekünk fontos, hogy közösen fedezzük fel a világot, a tájakat, az embereket, az ételeket, a tengerpartokat stb... mert a sok közös élmény is egy igen erős kötelék amikről bármikor el tudunk beszélgetni vagy felidézni egy-egy sztorit, vagy egy jót tudunk nevetni valamilyen vicces történésen.

Aki egyedül utazik az max. elmondhatja egy adott társaságban, hogy ő is járt ott.

2023. ápr. 13. 10:49
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha éppen lett volna párom, akkor valószínűleg én sem hagytam volna itthon. 😂
2023. ápr. 13. 10:55
 17/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha majd lesz párod, érezni fogod a különbséget.

De utazni mindenképpen kell!!

2023. ápr. 13. 10:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Merre jártál?

Utaztam már egyedül, sokkal jobb megosztani sz élményeket mással. Az ember társas lény.

2023. ápr. 13. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
hová utaztál?
2023. ápr. 13. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!