Elmennétek egyedül világot látni?
Figyelt kérdés
Régen éveken át arról álmodoztam, hogy kicsit kiszabadulhassak az itthoni környezetből, idegen tájat lássak stb... Most úgy alakult, hogy kicsit kiruccanhatnák, pöpecül el is terveztem mindent, csak a végére ott lukadtam ki hogy nincs társ akivel el tudjak menni. Egyedül meg olyan nyomasztónak tűnik a dolog. Ti elmennétek egyedül? nem azt mondom hogy betegesen társaságfüggő vagyok, de úgy érzem nem lenne olyan, ha nincs ott velem senki, akivel osztozhatunk az élményen.2023. jan. 2. 09:51
3/19 anonim válasza:
Jobb lenne valakivel, de egyedül is jobb, mint sehogy.
4/19 anonim válasza:
Egyedül sokkal jobb. Azt nézek meg amire kiváncsi vagyok,nem pedig azt ami nem is érdekel.
6/19 anonim válasza:
Én az esetek 90%-ban egyedül szoktam utazgatni és sokkal jobb, mint társsal. Elsőre tűnik ijesztőnek csak, utána könnyű befelé figyelni.
8/19 anonim válasza:
2x voltam egyedül nyaralni Görögországban, és nagyon jó volt, hogy csak mentem a fejem után és nem kellett senkihez alkalmazkodni.
9/19 A kérdező kommentje:
Hát megerősítettetek, hogy lehet tényleg "érdekesebb" lenne egyedül, ilyen nem csak fizikai, hanem szellemi utazás jelleggel. :D
2023. jan. 2. 16:11
10/19 anonim válasza:
Én a többiekkel ellentétben társaslény vagyok, ezért még soha nem utaztam egyedül és gyanítom, hogy nem is fogok, pedig a fél világot bejártam már.
Rengeteg előnye van ha van egy társa vagy párja az embernek.
Nekem nagyon fontos, hogy legyen kivel megosztanom az élményeket és legyen kivel beszélgetni útközben. Ráadásul biztonságosabb is és napi többszöri wc-zésnél is van aki ez alatt vigyáz a cuccokra.
De ki így, ki úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!