Tavaszi pár napos (max 3-4 napos) kirándulásra melyik várost ajánlanátok?
Lehetőleg olyat, ami nem vészesen drága. A fő cél a városnézés lenne, de jó lenne, ha lennének gyerekeknek való programlehetőségek is.
Saját tapasztalatokat is írhattok.
Gyerekprogram:
Párizs és a Disney
Ezek közül én is Rómát választottam.
Kisgyerekekkel Hallstattban voltunk, sok kirándulási lehetőséggel.
A másik a Bohinj-tó és környéke illetve a Garda-tó és környéke volt.
Egyik sem kifejezetten városnézős program. Úgy szerveztük, hogy egy kultúrprogram (várak, múzeumok) után egy fagyi/csónakázás/túra következzen. Persze függ a gyerekek korától. Nagyobbacska gyerekekkel már lehet a múzeumban kincsvadászatot rendezni: keresd az oroszlános pajzsot, a csontvázas képet, a titkos folyosó bejáratát, nézz utána, hogy miből készítették a puskaport stb.
Szia!
Mennyi idősek a gyerekek? Az is befolyásoló. Róma jó opció.
Bázelt nem igazán értem a listán. Elzászi városok és az Európa Park a cél? Kocsi nélkül macerás.
A mieinknek Velence is tetszett, mondjuk most már regisztrálni kell.
Esetleg Salzburg? Jó a Játékmúzeum, Hellbrunn kastély, vár, stb. A városkártya nagyon megéri.
Ezekbe a városokba akár éjszakai vonattal is el lehet jutni, amivel nem megy el egy nap az utazással.
Milánót esetleg össze lehet kötni a Gardalanddal, az tuti gyerekbarát.
Hollandia is nagyon gyerekbarát, és Brüsszelben is találni érdekes dolgokat.
Meglepően gyerekbarát Koppenhága. A városkártyával 11 éves korig ingyen vihetted a gyereket is, sok ingyenes belépő, hajózás, tömegközlekedés. Az akvárium nagyon klassz, a kastélyokban is vannak kincsvadászatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!