Hogyan szoktátok megtalálni a látványosságokat?
Rákeresel konkrétan az adott városra, különféle utazási blogokban...
Ezek a személyes leírások sokszor jóval informatívabbak, mint a "hivatalos" leírások.
+ 1 tripadvisor, illetve youtube és instagram szokott nekem még sokat segíteni. Youtube-on olyan travel vloggereket keresek, akik valamilyen helyi sajátosságot mutatnak ("hidden gems"), akár emlékmű, épület, étterem, stb. Azért is szeretem ezeket nézegetni, mert sok érdekességet elmondanak és már úgy megyek oda, hogy tudom, hogy az adott hely például miről híres, vagy az a kis utcácska, ilyesmik. Instagramon pedig nagyon jó reggelizőket szoktam találni. Plusz dolog, hogyha kajáldát nézek, nem megyek be olyan helyre ami 4,5-nél kevesebbet kapott Google Reviews-on. Így például sosem futottam még bele abba, hogy amiatt lehúznának plusz pénzzel mert nem helyi vagyok. Kifogástalan kiszolgálást kaptam eddig mindenhol, volt ahol jól el tudtam beszélgetni a pincérekkel is angolul (pedig Párizsban voltam... :) ).
Merre mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!