Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan szoktátok megtalálni a...

Hogyan szoktátok megtalálni a látványosságokat?

Figyelt kérdés
Ha esetleg valami új ismeretlen helyre mentek akkor hogyan szoktátok megtervezni, hogy mit érdemes felkeresni az adott helyen? Erre esetleg van egy gyűjtő app vagy oldal?
2022. dec. 4. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én útikönyvet mindig veszek az adott országról, lehetőleg a legfrissebb kiadást. De a neten már előre is utána tudsz nézni mindennek. Ha igazán el akarsz vegyülni, akkor beszélgess a helyiekkel és ők is tudnak tanácsot adni, így nem maradsz le a " rejtett ékszerdoboz" helyekről.
2022. dec. 4. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Rákeresel konkrétan az adott városra, különféle utazási blogokban...

Ezek a személyes leírások sokszor jóval informatívabbak, mint a "hivatalos" leírások.

2022. dec. 4. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Tripadvisor-on le szoktam menteni a látványosságokat, éttermeket, programokat.
2022. dec. 4. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Beirom gugliba h city 'valami' top sights
2022. dec. 6. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:

+ 1 tripadvisor, illetve youtube és instagram szokott nekem még sokat segíteni. Youtube-on olyan travel vloggereket keresek, akik valamilyen helyi sajátosságot mutatnak ("hidden gems"), akár emlékmű, épület, étterem, stb. Azért is szeretem ezeket nézegetni, mert sok érdekességet elmondanak és már úgy megyek oda, hogy tudom, hogy az adott hely például miről híres, vagy az a kis utcácska, ilyesmik. Instagramon pedig nagyon jó reggelizőket szoktam találni. Plusz dolog, hogyha kajáldát nézek, nem megyek be olyan helyre ami 4,5-nél kevesebbet kapott Google Reviews-on. Így például sosem futottam még bele abba, hogy amiatt lehúznának plusz pénzzel mert nem helyi vagyok. Kifogástalan kiszolgálást kaptam eddig mindenhol, volt ahol jól el tudtam beszélgetni a pincérekkel is angolul (pedig Párizsban voltam... :) ).

Merre mész?

2022. dec. 7. 21:54
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Madeira
2022. dec. 7. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Beírod a gugliba a kinézett város nevét és azt, hogy "látnivaló" vagy azt, hogy top 10.

Pl.:

[link]

2022. dec. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!