Akik mostanában voltak Görögországban a múzeumokban és a főbb látványosságoknál kérik a védettséget igazoló dokumentumokat?
konzuli szolgálat weboldala, Covid infók:
Görögország felfüggesztette a koronavírus terjedését megakadályozó intézkedések nagy részét. Megszűnt az oltási, gyógyultsági és teszt igazolások bemutatási kötelezettsége az országba történő belépésnél. Maszkviselési kötelezettség már csak a tömegközlekedési eszközökön és az egészségügyi intézményekben van.
CSak azért, hogy képbe kerüljön a T. társaság, a helyzet egyik napról a másikra változik. A vírushelyzet nem túl jó, és a nem populista kormányok nem olyan gyáva szarok, mint a magyar.
Példaképp elmondom, hogy tegnaptól Szófiában minden zárt térben kötelező a maszk. Szóval ha adhatok őszinte tanácsot, legyen maszkod és oltasd be magad. Ne okoskodj, nem neked való.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát! Nekem nagy segítség volt.
Kedves 6-os!
Szerintem mindenki átélte 2019 óta, ami folyik az egész világon így megnyugtatlak, mindannyian képben vagyunk (úgy tűnik van, aki jobban mint te, mivel jobban ismeri a jelen helyzetet Görögországban).
Továbba a kérdésem semmiféle informatív dolgot nem tartalmazott, ami, hogy téged idézelek, okoskodásnak minősülne. Hova továbba, a kérdésem mégcsak nem is tanácskérésre irányuló.
De bátorkodom én is adni neked egy tanácsot. Légy egy kicsit bátrabb, kedvesebb és megértőbb! Akkor talán sikerül elfogadnod, hogy nem mindenki olyan, mint te. Nem mindenki gondolkozik úgy, mint te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!