Adventi utazásra Bécsbe, mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Nem voltam még az Adventi vásáron Bécsbe!Szeretnék vásárolni is pár dolgot,főleg gyerekeknek,4,és 13 évesek múltak!Nagyon szeretjük az édességet is,így az sem maradhat ki!Még a határ megnyitásakor voltam, akkor nagyon sok csokit vettem, nagyon olcsón!Tudom azóta minden megváltozott,ezért jó lenne tudnom , mire számíthatok?Esetleg még a gyerekekkel is szóba jöhet az ünnepek utáni kirándulás,a tömegek miatt! Akkor talán még akciók is jobban vannak ,ünnep után?Szerintetek is?#Adventi kirándulás Bécsbe!
2022. nov. 19. 14:49
1/6 anonim válasza:
Kb ugyanazt tudod vasárolni mint otthon. Itt sembolcsóbb... kivéve ha itt-ott akciós vmi.
2/6 anonim válasza:
És ha tanacsolhatom, ne a nagy christkindlmarktra menjetek a rathaushoz, mert az egy tömegnyomor. Spittelbergi nagyon hangulatos, pár lepesre van a mMariahilfer str tól. Szep még a Belvedere kastélykerti ill Schönbrunni kastelynál. Keress rá, van legalább 8-10 a belvarosban.
3/6 anonim válasza:
Figyelj, hogy nem kell minden mondat végére felkiáltójel.
4/6 anonim válasza:
Ma már mkndent meg tudsz venni itthon is. Ha csak vásárolmi utazol ki, akkor annak a költségével együtt már lehet, drágább lesz, mint itthon.
Én a helyedben csak nézelődnék, lazulnék. Semmi shopping.
5/6 anonim válasza:
Vásárolni értelmesebb lenne mondjuk a Primarkban és akkor (indonéz gyerekek által varrt) nagy tételben tudsz ruhaajándékokat, csecsebecséket venni jó áron, amik amúgy elég tartósak (nekem is vannak 4-5 éves primarkos pólóim). Utána meg egy jó nagy bámészkodás, forró puncsozás a vásárban, esetleg valami harapnivaló.
6/6 anonim válasza:
Én minden évben többször is kimegyek Bécsbe, mert szeretnék személyesen meggyőződni arról, hogy "haldoklik a nyugat".
Komolyra fordítva:
A vonatot ajánlom, ráadásul az bevisz Bécs központjába.
RegioJet mos a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!