Bécsi Práter télen?
December környékén mennyire üzemelnek a Práterben az attrakciók?
Valami infó, aki már volt ott ez időtájt hóban-fagyban?
Üdv!
Mivel egy nyitott parkról beszélünk az egész télen nyitva van, szokott lenni karácsonyi vásár is forralt borral stb. Az óriáskerék általában egész évben üzemel, ahogy a városnéző kocsi és a Madame Tusssauds is. Viszont a hullámvasút stb. üzemeltetői - mivel nem egységes vidámparkról beszélünk - maguk döntik el, hogy mikor nyitnak ki és zárnak be, ezért ezt így nem lehet előre megmondani.
Én pár éve voltam október 30-án, és már akkor is nagyon kellemetlen volt. November közepén meg általában egységesen bezárnak a játékok, de ember is alig lézeng már ott olyankor.
Ha csak emiatt mennél, szerintem nem érdemes, karácsonyi vásárnak meg ott a nagy forgatag az is jobban megéri véleményem szerint. De maga a park szép, szóval egy sétára megejthető.
A fenti sok okossághoz egy kis apró kiegészítés:
A Práter a pesti Városligetnek felel meg, amelynek a végében van egy kis területen vidámpark.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!