A bécsi Práterbe Wien Hauptbahnhof-ból tömegközlekedéssel hogyan érdemes továbbmenni? Metróval (U1), vagy gyorsvonattal (S1, S2, S3)? Vagy ha már ott leszünk, triviális lesz, mi honnan indul? Lehet túlaggódom, csak kis gyerekkel leszek.
Melyik reszere mennetek a praternek?
Az u1 a Pratersternnél áll meg, onnan meg gyalogolni kell... az s-bahnt nem szoktam használni... de jónlehet még a villamos is, átszállassal.
Akkor teljesen jó az U1!
Csak a "gyerek" szóról kisebbre gondoltam, azért javasoltam az 1-es villamost, ami odavisz a Hauptalle-hoz.
De a vidámparkhoz teljesen jó a Pratersterntől odagyalogolni.
Elég nagy az a tér, de ahogy feljöttök a metróból, ki lesz táblázva, hogy merre kell menni.
#2: én is lehagytam a fele választ... :D
Na szóval: leszálltok a vonatról, elindultok a lépcsők felé, le az aluljáróba. Ott kell még valamennyit gyalogolni, de kint lesz mindenhol a piros U1 tábla, itt sem lehet eltévedni. Leopoldau végállomás irányába kell felszállnotok, 6 megálló.
szuper, nagyon szépen köszönöm a választ, és a linket is! (és utólag belegondolva tök igaz, hogy a 9 éves már nem is kicsi, de nekem valahogy ő még ilyen kicsinek tűnik, aztán lehet így leszek ezzel tíz év múlva is :D )
de a lényeg hogy így már magabiztosabban vágok neki az útnak, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!