Párizsban szeretnék jövő nyáron eltölteni 3 napot a férjemmel. Konkrét időpont nem fontos, de az igen, hogy Air France-szal menjünk, illetve egy bizonyos szállodába, ahol én már voltam. Mikor érdemes foglalnom, hogy a legjobban jöjjek ki anyagilag?
Tényleg csak hogy helyretegyük a dolgokat, te annyit SEM konyitasz az utazáshoz, hogy képtelen vagy a Wizzair irányonkénti 1í ezer forintos járata, és az AF járata közt különbséget tenni.
És még te akarsz spórolni, buta sznob :)))))))
Hát én nemtudom megmondani hányszor voltam Párizsban, elég sokszor, csak az elmúlt évben 2X de te az alap feltételeiddel (olvastam miért) kilőtted a Párizsi utazás összes spórolós feltételeit. Fapadossal és Ibis hotellel lehet a legtöbbet spórolni, minden más eszméletlen drága Párizsban de azokat nem tudod megváltoztatni. Az éttermek között nagy az árkülönbség azzal tudsz spórolni, én legtöbbször valamelyik útba eső franprix-ben szoktam kaját venni ebédre és a szállást reggelivel foglalom le. Az étel minősége Franciaországba egész más mint itthon, mondhatni MO.-n szart eszünk. Úgyhogy a reggelinél egy 20 kiló kaját magamba tömök :D és aztán délutánig eszembe se jut az éhség. Amit javaslok még, hogy kerüld el ezeket a kis palacsinta árus tricikliket nincs bennük hűtő és a tésztában bizony tej van meg tojás, saját tapasztalat, hogy a másnap nem lesz tuti :D . A városon belül nekem a metró és a villamos jön be a legjobban, t+ jeggyel. Elég húzós az is mert 1,69 euró de ha 10-es gyűjtőbe veszed olcsóbb valamivel de még így is ez a legolcsóbb SZERINTEM. 1 jegy 1 utazás 1 eszközzel. Kivéve szilveszterkor mert akkor éjfél után ingyenes minden. Szállás foglaláshoz meg bárki bármit mond a booking a legjobb!!! Ott nincs faszozás meg félre foglalás meg kavarodás. A legjobb!! Kb mind1 hogy mikor foglalsz, mert a szállás ára csak a nagyon közeli időpillanatokra drágul meg, de jelentősen nem olcsóbb ha 120 évvel előre foglalod le akkor sem. Miért lenne? A szállás adó tudja hogy adott időszakban ha jó a szállodája ígyis úgyis fullon lesz nem kell leakciózza mert tuti tele lesz a szezonban.
Remélem kicsit segítettem, ha nem neked akkor másnak :)
Köszi, de már lefoglaltam a repjegyet is és a szállást is. Amúgy ez egy boutiqe hotel, viszonylag kevés szobával, nem mertem kockáztatni hogy sokáig várjak. Közvetlenül a hotelnél foglaltam, így volt a legolcsóbb, bár nem számottevően.
Majd egy kicsit később veszek 2 napos museum pass-t, ahogy számoltam, ezzel is olcsóbb egy kicsit, mintha mindenhol megvenném a helyszínen a jegyet. Attól olcsóbb úgy sem lehet, mint volt a fiammal, mert ő ingyen mehetett be mindenhová a kora miatt.
A t+ jegy az már csak digitális formában van, nem tudod? A férjem nem az okostelefonok nagymestere. :D
T+ jegy nem csak digitálisan van papírbol van :D a tárcámban is van pár. Legalábbis 3 hónappal ezelőtt még lehetett kapni.
Amit neten előre megleht venni jegyet azt javaslom vedd meg, olcsóbb mint a helyszínen meg nincs sorállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!