Párizsban szeretnék jövő nyáron eltölteni 3 napot a férjemmel. Konkrét időpont nem fontos, de az igen, hogy Air France-szal menjünk, illetve egy bizonyos szállodába, ahol én már voltam. Mikor érdemes foglalnom, hogy a legjobban jöjjek ki anyagilag?
Az inkognitóban való nezegetes egy mítosz.
Az árak egyedul a datumtol, és a napszaktól függenek. Főszezonban magasabbak az árak, reggel és a délelőtti órákban szintén. Ha az ár lényeges, akkor nem az AirFrance-al kell utazni, hanem valami fapadossal. Ha lényeges a légitársaság, akkor meg rá kell szánni az árát.
"hogy a legjobban jöjjek ki anyagilag"
Bocs, de én úgy látom, hogy nem nagyon akarsz te spórolni, ha egy 3 napos útra -ami a valóságban csupán kettő nap- félmilliót elszórsz.
Ha meg ragaszkodsz a mániádhoz, akkor meg fizess mint 1 katonatiszt!
A Wizznél jövőre is található 8-9ezer Ft/jegy/fő/út azaz jóval 20ezer Ft alatt is kihozható -megfelelő dátumválasztással- egy párizsi retúrjegy.
Persze ha neked ezzel szemben megér 170ezret, hogy az alatt a rövid út alatt az Air France neve legyen a repülőre írva kívülről, akkor meg miért garasoskodsz?!
3 napra sohasem azok mennek akiket érdekel valamennyire is Párizs, hiszen ennyi idő alatt még a Louvre-t sem lehet végig nézni, nem, hogy a várost.
De vannak akiknek megér ennyit az a pár szelfi a fészre, meg az ismerősök kábítása a képek mellé írt hantával.
7
...és ezzel most mit szeretnél bizonyítani???
(Ha csak a csóróságodat nem, meg a kultúráltságod teljes hiányát?!)
8!
Konkrétan azt, hogy az emberek nem egyformák és nem ugyanarra vágynak. Na és te az idiotizmusoddal és a bunkosagoddal? Áruld már el, hogy honnan szeded, hogy csóró lennék és hiányos lenne a kultúráltságom?
7-es! Én teljesen megértelek és pontosan erről van szó. Annyi félék vagyunk emberek és annyi féle ok lehet az, ami az utazásunk mozgatórugója.
Sajnos elfelejtettem, hogy ezen az oldalon zömében mégis ugyanazok a típusú emberek jönnek és azt hiszik, mindenki úgy gondolkodik, mint ők. "Ha meg ragaszkodsz a mániádhoz", "De vannak akiknek megér ennyit az a pár szelfi a fészre". Nem kellene egy ismeretlen emberről véleményt alkotni, mert erre senki nem kért meg titeket.
Ahogy írtam, én már voltam Párizsban és a Louvre-t is végigjártuk és rengeteg csodát láttunk, méghozzá a fiammal. Akit azóta elveszítettünk. És szeretném egy kicsit visszaidézni azokat a napokat, amit ebben a csodaszép városban töltöttünk és ezért ragaszkodnék a légitársasághoz és a szállodához. Nekem ez fontos. Annyira, hogy gyűjtök rá már egy ideje és ha nem lesz olcsóbb ennél, akkor is ki fogom fizetni, de azért keresem a lehetőségeket. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!