Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol jobb élni Londonban vagy...

Hol jobb élni Londonban vagy Budapesten?

Figyelt kérdés
Elsőként kint élőket szeretnék kérdezni!
2010. szept. 28. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nyilvan, te is azok koze a hulyek koze tartozol aki hazajar fogorvoshoz.

egyebkent nem tudok valaszolni az e-mailedre, kedves kerdezo

(masodik)

2010. szept. 30. 10:25
 12/18 anonim ***** válasza:

nyilvan, te is azok koze a hulyek koze tartozol aki hazajar fogorvoshoz.

egyebkent nem tudok valaszolni az e-mailedre, kedves kerdezo

(masodik)

09.20-as vagyok..

Nem tudom,hogy ezt kinek írtad,de ha nekem akkor megnyugtatlak én nem járok haza orvoshoz,mert van itt kint is biztosításom..

Azt se értem,hogy senki nem írt semmi rosszat,és te erre mégis csak hülyézni tudsz..Vajon miért,és kit??

Úgy látszik a te esetedben a rosszindulatot nem tudtad kiheverni hiába vagy kint..Kedvesnek tartod a külföldieket,akkor nem árt tőlük tanulnod egy kis kedvességet,jóindulatot,és nem egy felnőtt embert ismeretlenül lehülyézni..(de gondolom nem érted mit akarok mondani ugye?)

2010. szept. 30. 13:25
 13/18 anonim ***** válasza:

tegnap 01.04 vagyok..

Én sem járok haza dokihoz,mert ritkán megyek haza..(szerencsére a fogaim is jók)

Tényleg én sem értem,hogy kit hülyéztél le és miért??

Vagy ez nálad szokás?

2010. szept. 30. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
nem nektek szolt, ne haragudjatok, ha magatokra vettetek, azota toroltek a kommentet akinek szolt volna
2010. szept. 30. 18:09
 15/18 anonim ***** válasza:

ma 13:27 vagyok..

Oké..Nincs semmi baj..csak én nem olvastam a törölt írást,és így nem értettem a mondandódat..

2010. szept. 30. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:

budapest

londonban f@sszopó angolok laknak:D

akkor inkább madrid:D

2010. okt. 6. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 19:38

csak megsúgom neked,hogy Londonban már alig találsz tősgyökeres angolt..Inkább sok bevándorlókkal találkozhatsz..Az angolok kimondottan utálják a fővárost ,és sokan csak dolgozni járnak Londonba.A legtöbbjük vidéki városokban lakik..

2010. okt. 6. 20:36
 18/18 anonim válasza:

7 eve elek Londonban,de semmi penzert nem koltoznek vissza ,bar gyakran jarok uzleti ugyben Mo-n. (magyar borokat (is) forgalmazok itt)

Miert is gondoljak emberek hogy itt kolbaszbol van a kerites...meg ezek a segelydolgok is kiakasztanak. Szerintem itt tobb a lehetoseg,nem nagyon van eloitelet.Otthon egyszer emlekszem egy targyalasra mentem ,es vittem magammal a 7 honapos babamat,hat..nem nagyon akartak komolyan venni,mert vmi gyes mellett fusizo vagy vmi ilyesminek. Ezenkivul itt azert a multi hiper szuper milliardos is felul a vonatra vagy metrora ha a helyzet ugy hozza,otthon a wcre is autoval megy szinte boldog boldogtalan. Na,nagy hirtelen ennnyi.:)

33/Nö

2010. okt. 15. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!