Kezdőoldal » Utazás » Európa » Krétán ki melyik városban...

Krétán ki melyik városban járt? Mit javasoltok mit nem?

Figyelt kérdés

Szívesen olvasok saját véleményeket.

Párommal mennénk nyáron huszonévesek vagyunk:)

Előre is köszönöm:)

2022. nov. 9. 13:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Jöhetnek pozitívumok és negatívumok is:)
2022. nov. 9. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Agios Nikolaos nekem nagyon tetszett. :)

Onnan kirándultunk, béreltünk motort.

2022. nov. 9. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak arra figyelj, hogy közel legyen ami érdekel. Pl. bizonyos helyeken viszonylag messze van a part. Ha nem bérelsz autót, akkor érdemes központi helyre menni, nem valami eldugott faluba a déli részen. Még autóval is nagyok a távolságok, mi csak a nyugati részt jártuk be, a keleti 4 óra vezetés lett volna csak egy irányba.. Plusz a reptér közelsége sem utolsó szempont ha pl. taxival szeretnél eljutni a szállásra. Mi Chaníaba repültünk és Agioi Apostoliba mentünk, nekem tetszet, de sok helyen voltunk, nemigen láttam nagyobb különbséget. Persze pl. Chanía egészen más, mint egy kis falu, de mindenhol kedvesek voltak, találtunk szép strandot, jó étteremet stb..
2022. nov. 9. 14:12
 4/5 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Réthimno nekem bejött, jó hosszú homokos strandja és hangulatos velencei belvárosa van. Hátrány hogy Knosszosz viszonylag messze van tőle, de lehet bérelni valamit és sok iroda szervez buszos utazásokat is.
2022. nov. 9. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Az leginkább attól függ hol lesz a szállás helyetek, akartok e autót bérelni és mennyi időre mentek.

(Sok időt töltöttem Krétán, kérdezz bármit, segítek!)

2022. nov. 10. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!