Melyik európai országban lehet jól megélni?
Nagyon szeretnék kutyakozmetikus lenni,vagy legalábbis kutyákkal foglalkozni (kivéve állatorvos és tenyésztő)
de szerintem Magyarországon nem igazán lehetne ebből megélni, és nem is szeretnék itt élni. Franciaországon és Svájcon gondolkozom. Angolt és franciát tanulok.
A kérdés az hogy melyik országban tudnék ebből megélni?
(más országot is írhattok)és melyik országban hogyan lehet letelepedni? Mert úgy tudom, hogy Svájcba csak úgy lehet kiköltözni ha a férj/feleség svájci.
Szerintem Anglia vagy Németország.
Én Németországot választanám.
Hát én Németországért nem vagyok oda. Meg nem tudok németül.
Ezért szeretnék olyan helyre menni ahol beszélnek franciául,
mert valahogy a francia jobban megy mint az angol.
És mi a véleményetek Belgiumról? Már voltam ott és nagyon tetszett.
Sajnos még nem voltam ott de szívesen megnézném.:)
Mindenképp Euróbában akarsz maradni?
Mert mehetnél pl: Kanadába is.
Ott is jól jön a Francia.
Déli részén kb olyan az időjárás mint itt...(Toronto, Vancover)
Messze van az igaz...:)
Szerintem nézz szét Belgium, Franciaország táján, próbáld internetes fórumokon felvenni a kapcsolatot ott élőkkel. Így még a franciát is gyakorlod.
Én pl. biztosan Ausztriát vagy Németországot választanám, mert tudok németül és szeretem ezeket az országokat. Ismerek városokat, embereket.
Hiába mondaná bárki, hogy sz*rrá keresed magad németben, ha se a nyelvtudás nem megy, se a hely nem szimpatikus. De ez csak egy példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!