Készpénzzel vagy bankkártyával célszerű fizetni Németországban?
Figyelt kérdés
Ha csak pár napra megyek.. melyik célszerűbb. Elfogadják az OTP junioros kártyát?2022. okt. 25. 19:44
1/4 anonim válasza:
Inkább dombornyomott kártyát vigyél.
Ha ilyened nincs, akkor inkább kp-t.
2/4 anonim válasza:
Ha az OTP Junior kartyadon Mastercard logo van, akkor a nagyobb uzletlancokban tuti el fogjak fogadni, akkor is ha nem dombornyomott.
Nemetorszagban nepszeru emelett a Maestro, nehany helyen, foleg a kisebb uzletekben elofordulhat, hogy csak azt foadjak el, a Mastercardot pedig nem. En vinnek magammal nemi keszpenzt is vesztartaleknak az ilyen esetekre es egyebkent hasznalnam a kartyat ahol tudom.
Ha arra vagy kivancsi, hogy milyen arfolyamon valt az OTP a kartyas vasarlas utan, akkor azt itt tudod megnezni, a deviza eladasi arfolyam lesz a nyero.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom hová mész, de én évente járok egy kisebb Bajor faluba és ott sok helyen nem fogadják el a kártyát. Boltokban, gyógyszertárban igen, de étteremben, szálláson (apartman) nem nagyon. Bosszantóan elmaradottak ilyen téren a németek, valamiért nagyon nem kártya pártiak. Nagyobb városokban, szerencsére jobb a helyzet.
4/4 anonim válasza:
Hegyek között akár térerő és kábeles kapcsolat problémáin is múlhat, hogy elfogadnak-e kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!