Kezdőoldal » Utazás » Európa » Dánia látnivalók?

Dánia látnivalók?

Figyelt kérdés

Hali

November közepén megyek Koppenhágába és lesz ott 4 napom. Mivel nem ismerem nagyon Dániát és a Google kis millió találatot dobott fel, hogy mit érdemes megnézni így gondoltam megkérdem, hogy aki járt már Dániában mik voltak a kedvenc helyek?

2022. okt. 19. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyhavn

Botanikus kert

Diesel house

2022. okt. 19. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tivoli
2022. okt. 19. 18:19
 3/7 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Érdemes kiváltani a Koppenhága kártyát, mert sok helyre jó, visszahozza az árát.

Mi 3 éve voltunk.

Mi voltunk a Tivoliban, Akváriumban, Rosenborg palotában (korona ékszerek), Christiansborg palotában, hajóztunk, elkirándultunk Helsingorbe, voltunk Roskildében. (katedrális, Vikingmúzeum).

2022. okt. 19. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem említette meg Christiania-t, szóval most megteszem😅

Ha nem tudod az micsoda, keress rá, van egy olyan érzésem, hogy nem hinnétek nekem, ha ide leírnám.

2022. okt. 20. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#4: Én (#1) azért nem említettem, mert nekem nem jött be. A hely és a története érdekes, de én amikor ott voltam hatalmas tömeg volt, piáló, bulizó turisták voltak minden négyzetméteren.

De elhiszem, hogy valakinek ez tetszik.

Nekem a mellette lévő hadihajó múzeum (Peder Skram) sokkal jobban tetszett.

2022. okt. 20. 22:45
 6/7 NTBS ***** válasza:
52%
Koppenhága.
2022. okt. 26. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Billund: Legoland
2022. okt. 27. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!