Szerbiába hogyan lehet belépni?
Elég a személyi igazolványod.
Mi az hogy nem kell más?
Azt akarjátok mondani hogy ti csak mint Magyar állampolgárok utaztok az országba igazolvánnyal...
Én ugy tudtam csak a szerb magyar állampolgárok utazhatnak így magyar igazolvánnyal. De aki nem kettős állampolgárságu annak kell az útlevél..
4-es, rosszul tudtad. Nem kell útlevél, elég a személyi magyar állampolgároknak, még az ideiglenest is elfogadják.
4. Az Európai Unió tagországainak polgárai szabadon utazhatnak, személyi igazolvány is elég. Az unión kívüli polgárok esetében államközi szerződések alapján is elég a személyi egyes országok között. Ilyen Szerbia is.
Ezek alapján szerb állampolgárok Magyarországra személyi igazolvánnyal utazhatnak, magyar állampolgárok pedig Szerbiába.
4-es vagyok igen közben utána jártam, De szerbek nem utazhatnak szerb igazolvánnyal Magyarba! Nekünk kötelező az útlevél.
Csak érdekes volt nekem mivel Szerbia nem uniós ezért lepett meg így. Köszönöm nektek a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!