Mely úton/utakon lehet Lengyelországba a leggyorsabban eljutni Budapestről autóval?
Ha már meg lettem szólítva.....
A kérdésedben szerepló "legkevesebb kilométer" és az utolső válaszodban található "legközelebbi" nem jelenti feltétlenül ugyan azt a települést.
Ugyanis a legközelebbi eléréséhez is több út vezethet, és pl. nem tudjuk, hogy kizárod-e az autópálya használatát, az útdíjakat?
Vagy pl. mi van akkor, ha a megálmodott legközelebbihez vezető legrövidebb út, egy 20-30km-es hegyi szakaszon érhető el, ám Te vagy valamelyik utasod- nem szereti a szerpentineket?
Vagyis nem az érdekel, hogy hova készülsz, csupán arra utaltam. ha konkrét települést írtál volna, akkor már régen túl lennénk ezen a kérdésen. ;)
13: de hát olvastad, ő nem akar google maps-ezni.
Azt sezrette volna, hogy mások keressék ki neki..
Aki úr, az a GYK-n is úr... :-D
14 értem, hát akkor ott az oldschool mód ahogy nagyapáink is nyomták a Trabantal , wartburgal meg a zsigulival .
Térkép , ha meg el tévedt akkor megkérdezi , ugyan azt amit itt ki írt ... 🤣
Budapestről vagy a 2-es úton Rétság-Ipolyság-Zólyom-Besztercebánya-Rózsahegy felé, vagy a 21-esen Salgótarján-Rimaszombat-Poprád felé
De mehetsz Miskolc-Kassa felé is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!