Megy valaki mostanaba Becsbe Pestrol ugy hogy vissza is jon az nap?
Én időnként csak úgy kimegyek sétálni egyet a belvárosban, vagy a hétvégi bolhapiacon. Vagy valamelyik teraszon meginni egy kávét, vagy esetleg megenni egy Wiener schnitzel-t valahol.
De már egy ideje teljesen gazdaságtalan autóval menni igy mindig a filléres RegioJettel megyek reggel és a 18 óra körülivel jövök vissza Bp.-re.
(És a 9 Euros viteldíjban benne van az ingyenes ásványvíz, tea és a kávé is.)
* ez lemaradt, hogy
Tudom ajánlani a vonatot, ami ráadásul Bécs "közepébe" visz be.
#6: megerősítem, tényleg tök jó a RegioJet.
De Railjet-re is lehet 13 EUR-os jegyet lőni, és az kb. kétóránként jár.
Régió Jet 11€ volt. A sétáló tele volt élettel és muszlimokkal.5× akkora volt a forgalom mint Váci utcában.
A gyors ahol 3.5€ volt ott senki sem állt sorba. A másikaknál nem vol kiirva de szerintem a régi áron volt 2.5€.
0.5 yoghurt 120ft vettem én nem volt romlott.
0.5 túró 400ft
A tejtermékek egy árban voltak.
1 l jegeskave 440ft
Sonka szalámi 150g 1000ft min.
Ízesített ásványvíz 2-3 €
Banán 1kg 2000-2800ft csak bio volt
Ruha polo- pulover- papucsok 1-2€
Fodrász 15€ a régi 50€ helyett.
Éttermi étel 35cm- pizzás tálban 10 cm magasan felpupozva 5€=2000ft itthon ez legalább 7000ft. Éhezoknek osztottak vakami levest délben ott is és az utcán is volt net pl.:Lidl. Műszaki cikkek 30%-al voltak olcsóbban.Alkohol itthon olcsóbb volt, a sör 200ft-nal kezdődött. Volt 2l-es dobozos is , de a hajléktalanok is markasat ittak az utcan. Kint élni drágább.
9. Huhhh... favoritenben vagy hol láttal te 3.5ért dönert?
Vallalható helyen 5 alatt mar nem kapsz...
A Schwedenplatzon is már min ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!