Mennyi pénzt vigyek magammal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Németországba megyek ki dolgozni az első hónapot nehézkes lesz kihoznom ott. Szállásra, ilyesmikre nem kell költenem, csak a kajára. Szerintetek mennyi pénzt vigyek magammal amivel kilehet húzni egy hónapig amíg nem kapok fizut? Kajával kapcsolatba nincsenek nagy igényeim, csak nentudom kint most mennyiből lehet kijönni. Köszi előre is! :)2022. aug. 22. 10:48
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezer euró mindenképpen legyen nálad.... Nem állítom, hogy ennél kevesebb nem elég a kajára, de akár közlekedés, akár egyéb váratlan kiadás befigyelhet.
2/2 anonim válasza:
Kaja elvileg hasonló áron van, mint itthon, de én rászámolnék azért plusz 50 ezret minimum, illetve kiadás lehet bármilyen gyógyszer, kötszer, ha valami történik, eü betét (nem tudom a nemed), wc papír, tisztítószerek, mosás, bármi ilyesmi, de simán előfordulhat, hogy tönkremegy a cipőd.. szóval kajára minimum 50 ezerrel több, mint itthon és én azon felül 100 ezerrel mernék még pluszban nekiindulni, de csak akkor nyúlnék hozzá, ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!