Olaszországba utaznátok úgy most, hogy van oltatlan is a családban/vagy hogy ti vagytok oltatlanok?
Biztonságos, de az aktuális szabályoknak nézz utána, mert ott voltak kb a legszigorúbb feltételek Európában. Egy időben még a tömegközlekedést is csak teljes oltási sorral lehetett igénybe venni.
Amúgy aki 2022 nyár végén oltatlan, az nyilván nem tart a vírustól, úgyhogy nem értem a kérdést.
Én nem utaznék oda semmiképp, mert nem szeretem a kultúrájukat és az időjárásukat.
Egyébként pedig háromszorosan, négyszeresen oltott munkatársaim közül nem egy van otthon, mert covidos.
Egy hete jöttem haza egy olasz körútról.
Minden zárt helyen és közlekedési eszközön kötelező a maszk.
Más korlátozás nincsen jelenleg a turistákra.
MOndjuk oltatlanként nem utaznék, hanem egy rendes alapfokú biológia könyvet tanulmányoznék. Aztán amikor megértettem, elmennék beoltatni magamat.
Csak utána gondolkodnék azon, hogy bármilyen külföldi országba elinduljak.
Nemrég jöttünk haza 1 hetes tengerparti nyaralásunkból.2 felnött és 2 kisgyerek.Egyikünk sem vette fel a kisérleti génterápiát(ne keverjük a védöoltásokkal).Minden rendben volt.Maszk az tömegközlekedéskor kötelezö,de mi nem tömegközlekedtünk,illetve elvileg kórházakban betegként és látogatókként is csak génkezeltként tartózkodhatsz.
Annyi érdekes még,hogy maszkot jóval többen hordanak önkéntesen,mint idehaza.Nem egy retardált maszkos idiótát láttunk 40 fokban a szabadban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!