Svájcban leszek 3 napot. Hogyan telefonáljak, hogy ne kerüljön egy vagyonba?
Figyelt kérdés
Segítsetek,milyen Telekom csomagot válasszak, hogy tudjak netezni és telefonálni Magyarországra és ne menjen el minden pénzem! Köszi :)2022. aug. 3. 21:41
1/7 anonim válasza:
Viber. Watsapp, messenger. Ingyen van. Mobilnet ára.
3/7 anonim válasza:
Vegyél magyar Vodafone feltöltös SIM kártyát. Azzal Svájcban is hazai árakon telefonalhatsz, netezhetsz
4/7 anonim válasza:
Viber vagy messenger, és mindenképp olyan helyről, ahol van ingyen wifi. Tesómék egy napot voltak, és 27 ezer forintos telefonszámlájuk lett csak azzal, hogy bekapcsolva maradt a mobilnet, és letöltött pár frissítést. Vigyázni kell, mert nem EU-s ország, szép kövér roamingdíj van.
6/7 anonim válasza:
Svájcban nem találsz ingyen wifit, legfeljebb nagyobb rendezvényeken, vagy városok belvárosi részein, de én még csak hallottam olyanról, még nem tudtam használni. A nem vodafone-os sim kártyával 1600 Ft/MB körül van az internet.
Sok helyen regisztrálni kell a wifi használatához, meg kell adni a telefonszámot, amire küldenek egy megerősítő kódot, de az a telefonszám is csak svájci lehet. Szóval én is a vodafone-os kártyát ajánlom.
7/7 anonim válasza:
#6 Nekünk eddig minden szálláshelyen volt, akár szállodában laktunk, akár apartmant béreltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!