Ma Görögországba utazok. Milyen feltételekkel tudok telefonálni?
Figyelt kérdés
Vodafone korlátlan flotta előfizetésem van. Szükséges a Világ napijegy, vagy mint uniós tagországban ott is a hazai feltételekkel telefonálok és használom az adatkeretem?2022. jún. 17. 06:32
1/10 anonim válasza:
Fel kell legyen töltve a telefonod, meg térerő is kell.
2/10 anonim válasza:
Uniós országban itthoni feltételekkel használható telefon hanghívásokra. Nem tudom mi van a szerződésedben, de nekem például az utolsó három havi itthoni perceim átlagát tudom ingyen beszélni.
3/10 anonim válasza:
Te írtál alá egy szerződést, és mink mondjuk meg, hogy mi van azon a papiroson?
4/10 anonim válasza:
1
Meg nem árt ha van telefonod vagy apród a fülkéhez.
5/10 anonim válasza:
Minek telefonálgatsz,menj fürdeni,napozni...
6/10 anonim válasza:
Jó kérdés. Görögországban a strandon még eszembe nem jutott telefonálgatni.
7/10 anonim válasza:
A telefonodon belül az adatbarangolást kapcsold be, de ha nem repülővel mész, hanem busszal, akkor a köztes nem EU országban tartsd kikapcsolva, mert ott 2.500.000,-Ft/1GB az ár. Tehát ha a fenti beállítást megcsináltad, akkor a telefonod nem fogja korlátozni a szándékodat. Az is jó kérdés, hogy ha felhívod a szolgáltatódat, hogy a roaming/EU Roaming biztosan be van-e kapcsolva Nálad, hátha egyszer letiltottad, vagy önvédelemből tiltották Neked és mondták, csak Te azóta elfelejtetted, vagy nem foglalkoztál vele. Egyébként nem a szolgáltatód jófejségétől függ, hogy tudod-e használni Görögországban, hanem az EU szabályozástól. Tehát a telefonod pont úgy fog működni, mint Magyarországon, tehát ha magyar számokat hívsz, akkor annyiért számláznak, mint otthon, ha külföldit, akkor annyiért számláznak, mintha otthon lennél. Jó pihenést! Kalispera!
8/10 anonim válasza:
Ja, 7/7 folyt: Az otthoni adatod csak egy bizonyos részét tudod majd kint használni, mert bár Neked ingyen van, de a szolgáltatónak a görögök a nagyker árakat küldik ezerrel minden mozdulatod után.
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó! Közben már ide értünk és jött az SMS a határon, hogy az otthoni feltételekkel tudom használni. 🙂
2022. jún. 19. 05:44
10/10 anonim válasza:
EU-n belüli az ország, tehát ugyan úgy mint itthon. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!