Voltatok már az Azori-szigeteken Erasmussal, vagy csak nyaralni ?
Figyelt kérdés
Tervezek Erasmus program keretében az Azori-szigetekre utazni egyetemre, ezzel kapcsolatban érdekelne minden információ.2022. aug. 1. 11:44
1/6 anonim válasza:
Nyaralni voltam, a hely maga nagyon szép, de tele van kóbor macskával és a helyiek alacsonyak, csúnyák és úgy amblokk azt a belterjes, amorf benyomást keltik. De mindenki nagyon kedves, ha ezeken túl tudod tenni magad.
2/6 anonim válasza:
A természeti látnivalók gyönyörűek!
3/6 anonim válasza:
Ha tudsz menj. Ennél különlegesebb helyre nem fogsz eljutni Erasmussal.
4/6 anonim válasza:
Nyaralni voltam, bármikor visszamennék, tanulni, dolgozni, nyaralni. De ha nagy bulis vagy, akkor lehet, hogy neked nem fog tetszeni, nyugis hely, és viszonylag kicsi. Persze függ melyik sziget..
5/6 anonim válasza:
Mi most vasárnap utazunk, és következő vasárnap jövünk haza, mar nagyon varom ☺️ az egyetlen rossz dolog, hogy nincsen közvetlen járat, mi Lufthansaval megyunk, Münchenben szállunk át majd onnan megyünk tovább, visszafelé ugyanez, ráadásul ott 7 órás csatlakozási idő van a Müncheni repülőtéren:( így elég sok az utazási idő, de majd utána beszámolók milyen volt!!😊 mi utazási irodával, csoportos úttal megyunk☺️
6/6 anonim válasza:
Nyaralni voltam, de csak a legnagyobb szigeten, Sao Miguelen. Fantasztikusan szép hely, bármikor visszamennék újra, ill. megnézném a többi szigetet is. A tengeri kaják (ha szereted őket) pedig isteniek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!