Melyik horvát szigetet/szigeteket ajánljátok?
A bőség zavara miatt képtelen vagyok eldönteni, hogy melyiket válasszam.
Ajánlhatsz többet is.
A felkapottabbak közül Vir-t leszámítva nem tudtok nagyon mellé nyúlni. Biztos nagyon sok honfitársunk töltötte élete nyaralását Vir-en, senkit nem akarok megbántani, de akik bejárták a horvát Adriát, tudják miről beszélek.
Ciovo-t írták előttem, Trogir valóban fantasztikus, jók a strandok is a szigeten, viszont a vízminőségen kissé érezni a nagyváros (Split) közelségét, valamint nincs meg ez a sziget-feeling, mert pont a szárazföld mellett van szorosan.
Ha bejön nektek a holdbéli, kopár táj, akkor Pag-sziget vagy a Krk-szigeten Baska város lehet jó választás.
Ha szerettek kirándulni, felfedezni, akkor mindenképp nagyobb szigetre mennék, Losinj és Cres északon, illetve a nagyobb dalmát szigetek (Hvar, Brac, Korcula) lesznek jók, sok kisebb halászfalu, történelmi városok illetve rengeteg eldugott öböl van.
Nekem Hvar jött be a legjobban, az azonos nevű várossal.
Pag sziget olyan mint egy másik bolygón lennél, oda egy napra érdemes elmenni.
Krk sziget azért jó mert van híd a szárazföld és a sziget között.
Vir sziget is jó, csak a nem lakott nyugati részre kell menni strandolni.
Okrug szigetet nem ajánlom, annyira koszos a víz hogy fürdeni sem tudsz benne.
Nekem Korcula jött be a legjobban, csak az van a legmesszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!