Horvátországba miért lehet érdemesebb menni,mint a
Balatonhoz?
#Balaton és Adria
Kedves kérdező, ha te itt okoskodsz, és valóban ennyire okos vagy akkor menj a balcsira. Neked való :)
Egyébként a tengerpart még repcsivel is olcsóbb, mint a te gagyi balatonod.
2022. júl. 23. 20:14
Akinek egy utazás fejenként plusz mínusz 30-40 ezernyi benzinpénzen múlik, az inkább maradjon otthon, mert egyszerűen nincs elég pénze nyaralni menni. Vagy válassza a Tisza-tavat és hasonlókat.
2022. júl. 23. 20:16
12: ez demagóg baromság. Hadd csináljon már mindenki azt amit akar.
2022. júl. 23. 20:18
10
Mi gondolkoztunk idén a balcsin is mert nálunk is meg tesóméknál is van kisgyerek és közös családi nyaralást szoktunk tartani(szüleim is jönnek). Balcsin a szállás két hétre 700 ezerrel drágább lett volna. Abból azért simán megvan a benzin költség és ott lenni meg még mi dig 10-20%-kal olcsóbb.
2022. júl. 23. 20:19
15/38 A kérdező kommentje:
Nem okoskodom,csak ma a közlekedés nagyon drága lett,és folyamatosan emiatt nő az utazások költsége.Az utazási irodák is állandóan korrigálják az áraikat a megnövekedett repülős,és buszos költségek miatt.A kedvencem a reptéri illeték,de a kerozin pótdij sem gyenge,még mit találnak majd ki,kedves 11-es.Az sem lesz már olcsó.
15
Utazási irodák 🤣 Hol élsz te? 92-ben?
2022. júl. 23. 20:26
17/38 A kérdező kommentje:
Bár csak akkor élnénk,fillérekből utaztam.
Perpillanat itt vagyok Horvátországban, Makarskai riviéra. Aki olcsó nyaralást keres az ne ide jöjjön :D Aki azt mondja, hogy a Balaton 700 ezerrel drágább, az egyszerűen hazudik, vagy nem ugyanazt a kategóriájú szállást hasonlítgatja egymáshoz. Az olcsó horvát' már csak régi legenda. Brutális tömeg szinte mindenhol, ráadásul rengeteg a pénzes német, osztrák, stb nemzetiségű, az árak is ehhez igazodnak. A Balaton is nagyon drága, de egyébként is felesleges a kettőt egymáshoz hasonlítgatni.
2022. júl. 24. 23:50
#13, hát a mindent leszarok elv szerint nyilván, de elvileg ez a fórum tanácsadásra van. Olyat javasolni meg, hogy olyan opcionális kiadásokba verd magad, amire nincs valós fedezeted nem túl jó utazási tanács. Ha megcsúszik a sziklán és eltöri a kezét, mit fog szólni amikor a helyi segítőknek először eszébe jutó magánklinika benyújtja a 400€-s számlát?
2022. júl. 25. 00:49
20/38 A kérdező kommentje:
18/
Igen,én is most jöttem vissza nemrég arról a vidékről,ahol egy kis faluban voltunk szerencsére igy nekem a nagy tömeg csak Baska Vodán jutott.Az ami ott volt,súlyos,állandó volt a heringpaty a parton.Amúgy a hely nagyon fotogén lenne,és szerintem ősszel amikor nincsenek ennyien sokkalta jobb,és élhetőbb.
Pár évvel ezelőtt voltam én is Makarskán nyaralni és június közepén azért nem volt tömeg.Tehát sokkalta többen lettek mára,vagy ez a főszezon átka.
Az olcsó horvát nyaralás,az felejtős szerintem.
250 ezer/2 fő/5 nap mindenképpen számolni kell,apartmanban.Az éttermek sem olcsóbbak szerintem,mint idehaza,és a közlekedést már ne is említsük.
Kapcsolódó kérdések: