Kell valamilyen külön illetéket fizetni?
Figyelt kérdés
Az van hogy ugye diák vagyok, és Romániába akarok menni vonattal, átszállás nélkül, és utána jártam hogy semmi nem kell, csak a személyim ugye mert elmúltam már 14. Semmi szülői engedély stb, de nem kell semmilyen más dolgot fizetni hogy átlépem a határt? Csak a vonatjegyet kell?2010. szept. 20. 21:24
1/2 anonim válasza:
Fizetni biztosan nem kell (miért is kellene?), de a szülői engedélyben én nem vagyok biztos, hogy nem kell ha kiskorú vagy és egyedül utazol.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy román-magyar állampolgár ismink mondta mert gondoltuk h ő biztos tudja, mondta hogy az magyar fiatalkorúnak nem kell, de románnak igen. Nem tudom, csak mondták hogy kell külön díjat fizetni, de hogy miért. Szal nem, akkor oké.
2010. szept. 21. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!