Spanyolországban milyen az élet?
minek mész olyan helyre amiről alig tudsz vmit? vagy csak a nyelvet akarod jól megtanulni? És melyik városban leszel? Az se mind1.
Sztem Spanyolország remek hely. Az emberek barátságosabbak mint a magyarok, és úgy átlagosan laza emberek, mondjuk könnyen fel lehet őket idegesíteni és kiabálósak :D
Az árak meg tényleg attól függenek, h hol vagy. Azokon a helyeken ahol sok a turista nyilván drágábbak, de mindig lehet találni olyan bev központokat aholnormálisak az árak. a kaja vmivel drágább mint nálunk, de ha családhoz mész úgyis főznek rád v pont neked kell..nemtudom. a ruhák meg drágábbak, de lehet h én azért láttam így mert csak barcelónába, madridba és mallorkán vtam palmába. azok meg ugye pont a leghíresebb, legdrágább helyek.
amúgy sztem Sp a legjobb választás,a legjobb hely a világon én is oda mennék, ha most nem Londonban tespednék egy évet...
Barcelonában nem nagyon szeretnek spanyolul beszélni, inkább katalánul.
De egyébként szerintem az a legjobb helye Spanyolországnak, kár hogy katalánok lakják. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!