Szeritetek is gyönyörű város Moszkva?
2022. jún. 25. 00:20
1/6 anonim válasza:
Persze hogy az,hisz a Rammstein is megénekelte,és én hiszek nekik.
2/6 anonim válasza:
A maga nemében mindenképp. Bár inkább az izgalmas és érdekes jelzőket használnám.
4/6 anonim válasza:
#1 Rammstein úgy énekel Moszkváról mintha az egy kurv☆ lenne.
Moszkva tipikus nagyváros. Vannak szép részei ami tényleg jól néz ki. De hatalmas kerületek vannak ahol szinte semmi sincs csak tömbházak. Egyszerre van jelen a nyugati jólét és harmadik világbeli nyomor.
5/6 anonim válasza:
A Vörös teret mindenkinek látnia kell, mielőtt meghal, viszont vannak elképsztően taszító aspektusai a városnak. Sokan durván szegények, a belvárosban viszont több a luxusautó, mint Monacoban.
6/6 anonim válasza:
Én a hét nővérért bolondultam, nagyon tetszik ez a fajta építészet (Varsóban is a Kultúrpalota ragadott meg először). Meg vannak szép parkok. Viszont a túristazónán kívül azért nagyon kemény. Szürke és hideg. Meg fura belegondolni, hogy abban a városban többen laknak mint egész Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!