Mennyi eurot vigyek Görögországba?
Akkor 500Euro és bankkártya. A bankkártyádtól is függ, hogy milyen kondiciókkal használhatod.
A bank így is úgy is jól megkaszál amikor jóváírja a vásarlásonkénti váltást, de biztonságosabb akkor is a bankkártya mint ha csak kp lenne nálad.
A legjobb lenne egy euró számla és ahhoz tartozó bankkártya, de annak a havi díja nagyon sok. Csak annak éri meg, aki rendszeres Eur utalást kap.
Mindenképp kártyát használj, minden szempontból jobban megéri. Az OTP középárfolyamon váltja az eurót, ha kártyával fizetsz. A készpénzes valutaváltás sokkal nagyobb lehúzás.
Én a Revolutot szoktam használni külföldön egyébként, azzal még a külföldi KP felvetel sem vészes.
Attól is függ , hova mész, nekem csak taxira kellett készpénz.
2022 ben vagyunk, 500 euro keszpenzt folosleges vinned, mindenhol elfogadják a kártyát kb
Itt úgyis megkapod a válaszokban, hogy elég a kártya, blablabla. Viszont legyen nálad úgy €200-300 készpénz is, mivel (tapasztalat) sok helyen (taxi, transfer, busz, egyes éttermek, boltok, cigaretta vásárlás) kártyát nem fogadnak el.
(Pár hónapja én is feltettem egy hasonló kérdést, konkrétan hülyének lettem nézve, amiért váltani akartam, mégis, kellett a készpénz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!