Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátország, Medulin homokos...

Horvátország, Medulin homokos part?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén nyáron Horvátországba szeretnénk menni egy hétre, viszont lehetőség szerint olyan helyre ahol homokos a part, és a víz is sekély aránylag hosszan. Medulinban Bijeca strandot ajánlották, viszont utána olvasva mások véleménye alapján csak maga a part homokos, beérve a vízbe viszont már köves, sziklás. Esetleg valakinek van tapasztalata vele? Illetve tapasztalatok alapján ötleteket is szívesen olvasnék, ha tudtok Horvátországon belül ilyen partot.

2022. jún. 14. 22:00
 1/7 D. Brasco ***** válasza:
95%
Te el vagy tévedve...amit te vágysz azt az olaszoknál kell keresnj,a Jesolo-Bibione-Lignano turistagettó háronszög pont ezt tudja.A horvátokhoz nem lassan mélyülő homokos strandok miatt megy az ember.....főleg miután szinte egy kezemen meg tudom számolni hány ilyen van ott,azok fele is mesterséges,mint pl az általad emlegetett medulini strand.
2022. jún. 14. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Amelyik részen én bementem, ott csak homokkal találkoztam, bár azt hiszem vittem úszógumit, szóval lehet hogy nem sokat gyalogoltam befele.

De annyira nem volt nagy élmény, kicsi, szól a zene, meglepően szemetes. Amikor mi voltunk kicsit rosszabb idő volt, akkor legalább tömeg nem volt.

A többi nap egy kicsit elhagyatottabb köves partszakaszon voltunk, mondjuk valamennyi szemét sajnos ott is volt, de lehetett snorkelezni, volt árnyék, és összességében sokkal jobb hangulata volt.

2022. jún. 15. 01:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Javarészt sziklás kavicsos strandok vannak de Nin-t ajánlom az homokos.
2022. jún. 15. 08:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Nin melyik strandja pontosan?

2022. jún. 15. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi a szabadstrandon voltunk de azt hiszem mind homokos lassan mélyülő.

Keress rá neten

2022. jún. 15. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Kb az első dolog ami szembejött amikor elkezdtem guglizgatni a horvátországi nyaralással kapcsolatban, hogy homokos partra ne nagyon számítsak, legyen nálam kuna a Wise kártyán kívül, meg hogy nem nagyon éri meg ENC-t bérelni.
2022. jún. 23. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt elég sok infó van a beachekről.

2022. jún. 23. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!