Horvátország, Medulin homokos part?
Sziasztok!
Idén nyáron Horvátországba szeretnénk menni egy hétre, viszont lehetőség szerint olyan helyre ahol homokos a part, és a víz is sekély aránylag hosszan. Medulinban Bijeca strandot ajánlották, viszont utána olvasva mások véleménye alapján csak maga a part homokos, beérve a vízbe viszont már köves, sziklás. Esetleg valakinek van tapasztalata vele? Illetve tapasztalatok alapján ötleteket is szívesen olvasnék, ha tudtok Horvátországon belül ilyen partot.
Amelyik részen én bementem, ott csak homokkal találkoztam, bár azt hiszem vittem úszógumit, szóval lehet hogy nem sokat gyalogoltam befele.
De annyira nem volt nagy élmény, kicsi, szól a zene, meglepően szemetes. Amikor mi voltunk kicsit rosszabb idő volt, akkor legalább tömeg nem volt.
A többi nap egy kicsit elhagyatottabb köves partszakaszon voltunk, mondjuk valamennyi szemét sajnos ott is volt, de lehetett snorkelezni, volt árnyék, és összességében sokkal jobb hangulata volt.
Nin melyik strandja pontosan?
Mi a szabadstrandon voltunk de azt hiszem mind homokos lassan mélyülő.
Keress rá neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!