Fiatal pár hova mennyen nyaralni?
Fiatal pár vagyunk és idén mennénk másodszor nyaralni. 2 éve Horvátroszágban voltunk,Makarskán és most is Horvátországba mennénk. Az jó választás volt,mert a környező szigetekre át tudtunk menni és több mindent láthattunk. Most is egy ilyen helyet keresünk.
Pólát és környékét néztük ki. Medulinon keresünk szállást.
Nem nagyon szeretjük a bulikat,de azért egybe majd elszeretnénk menni. Fontosabb,hogy minél több látnivaló legyen,minél több mindent bejárhassunk. Volt már valaki ott? Megéri elmenni? Vannak esetleg más helyek amiket ajánlanátok? A barátom szigetre szeretett volna menni,de nem tudom mennyire érdekes egy szigeten 7 napig..?
Ha az északi részt célozzátok be, akkor szerintem Losinj & Cres szigeteken simán el lehet lenni egy hetet, a "&" jel annak szól, hogy ez két viszonylag nagy és hosszú sziget, amelyek Osornál egy híddal kapcsolódnak. Isztria keleti feléből tudtok átkompolni és hazafelé még Pulát, Rovinjt és esetleg Pirant is meg tudjátok nézni. Mali Losinj, Cikat-öböl, Lubenice, Cres város, Artatore, stb stb. nem fogtok unatkozni.
Vagy ha nagyon bejött nektek Dalmácia, akkor valamelyik nagyobb szigetet (Hvar, Brac, Korcula esetleg Vis (nem összekeverendő Vir-rel) tudom ajánlani, mindegyiken sok szép mediterrán városka, eldugott öblök, hegyek találhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!