Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megkapom a Rynairtol a pénzem?

Megkapom a Rynairtol a pénzem?

Figyelt kérdés

Tobb, mont 5 oras keses miatt visszakertem a penzem.

A ferjem neven a szamlaa foglalas az enyemen. A ferjem is utas es en is.

A lenyeg hogy nem levasaroltam, hanem visszautalast valasztottam, magyarul a mypenztarcabol kivettem.

Jott egy email, hogy elutaltak a penzt,de nem jott semmi.

Mi lehet a baj?

2022. jún. 14. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Fura, hogy szerintük utaltak, de nem érkezett meg.

Esetleg várj még picit, de én anno, amikor a covid miatt törölték a járatunkat és e-mailen a visszatérítést választottam, majd teltek a hetek, de semmi nem történt, a bankomon keresztül szereztem vissza az árát. Meghiúsult tranzakcióra hivatkozva, bekérték a foglalást, a fizetésről mindenről az e-maileket, sms-eket, a járattörlést, a visszaigénylést, mindent. Kb 1,5 hét múlva jött az sms, hogy visszautalták a 2 jegy árát.

2022. jún. 15. 15:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Hat epp ezert irpm ki gondolom a kerdest ide IS,mert fura.
2022. jún. 15. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szolj nekik h nem erkezett meg a penz. Ugyfelszolgalaton dolgoztam sok evvel ezelott, ahol jovairtunk hitelkartyakat, meg IBAN-ra is kuldtunk utalast, igy tudom h az az ugyintezo, aki kiir neked h refundaltak, annak fogalma sincs ha fenn akadt a penz. Csak ha szol az ugyfel, akkor utolag le tudja ellenoriztetni a penzugyisekkel a kimeno fizukat. Annyi mindent el lehet cseszni egy szimpla jovairassal h hihetetlen. Rosszul tolt ki egy form-ot, fenn akad a penz, nem egyezik a formon beadott account holder neve a bankeval, visszapattan a love, nem approvaltak le stb. Ha mar kaptal irasos megerositest a jovairasrol, akkor visszajar a penz, csak elcsesztek a tranzakciot.
2022. jún. 18. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy 5óra késés miért hiusította meg az utazást?
2022. jún. 18. 23:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Penteken visszakaptam.
2022. jún. 21. 19:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Visszajar, akkor visszajar...

Mert nem mindegy 11 kor vagy reggel 6 kor indul el az a gep.ilyenkor visszakerheted az arat es ennyi. Ne ragozzuk. Szep estet

2022. jún. 21. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!